Reddit получава нова функцияreddit s nova funktia

Дългоочакваната нова функция на Reddit пристигна: Преводът на публикации вече е възможен!

Благодарение на новата функция на Reddit вече е възможно публикациите да се превеждат на повече от един език. Ето подробностите! Reddit вече може да превежда публикации на осем различни езика, когато ги преглеждате в приложенията на Reddit за iOS или Android или в мрежата, според публикация от администратор на Reddit.

За начало публикациите могат да бъдат преведени на английски, испански, немски, френски, португалски, италиански, холандски и шведски.

Когато отворите публикацията, която искате да преведете, езикът на публикацията може да бъде преведен, като щракнете върху връзката „Превод“ в горния ляв ъгъл на публикацията. По същия начин вече е възможен достъп до опцията за набиране от същата точка чрез приложения.

Какво е Reddit? Как да използвам?

Нови езици ще бъдат добавени в бъдеще

По отношение на качеството на превода администраторът на Reddit обясни, че използват услугите на Google. Потребителите също заявяват, че преводите са напълно достатъчни. Въпреки че функцията не работи достатъчно добре в някои дълги статии, властите заявяват, че функцията ще работи по-стабилно в бъдеще. Ще има и нови езикови опции на поддържаните езици. Какво мислите за новата функция, идваща в Reddit? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.