Facebook разработва интелигентен часовник с двойна камераfacebook kamera

Появиха се нови подробности за смарт часовника на Facebook с две камери. Ето подробностите за часовника, включително цената на часовника и цветовите опции!

Според нови течове Facebook се готви скоро да се появи пред потребителите със смарт часовник с две камери . Детайлите на часовника също започнаха да стават очевидни в компанията на слухове. Гигантът на социалните медии иска да се конкурира с Apple, Samsung и Google със своя интелигентен часовник. И така, как ще бъде интелигентният часовник на Facebook и колко ще се продава?

Прочети Още: Как да инсталирам iOS 15 Beta?

Подробности за Smartwatch с двойна камера на Facebook

Миналите течове показаха, че Facebook е започнал да разработва собствен смарт часовник, за да се утвърди в пространството, където Apple, Google и Samsung споделят лидерската торта. The Verge, от друга страна, твърди, че въпреки че компанията за социални медии все още не е обявила смарт часовника, планира да го пусне през следващото лято.

Според информацията, предадена от The Verge, интелигентният часовник, за който се твърди, че е разработен от Facebook, ще се предлага с две камери, които позволяват да се правят снимки и видеоклипове, които могат да се споделят в различни приложения на Facebook, включително Instagram.

Една от камерите вероятно ще изглежда като предна камера. Другата камера ще ви помогне да направите 1080p снимки и видеоклипове. Тази втора камера ще бъде използваема, когато часовникът не е прикрепен към китката, защото камерата ще бъде разположена на гърба на часовника. Като премахнат часовника от китката си, потребителите ще могат да записват изображението на заобикалящата ги среда с камерата на гърба на часовника.

Може би си мислите, че това е еквивалент на използването на смартфон, а не на интелигентен часовник, а основната идея тук идва от желанието да се прекроят собствениците на часовниците според текущата употреба на смартфоните.

Тази идея може да се тълкува като част от плана на главния изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг да получи по-голяма аудитория от потребителската база на Apple и Google, имената зад iOS и Android, двете основни операционни системи, които дават възможност на хората да използват платформата за социални медии .

Сред предадената информация беше също, че смарт часовникът на Facebook ще се предлага в черно, бяло и златисто. Според слуховете часовникът ще се предлага със специална версия за Android и ще има поддръжка за LTE свързаност. В допълнение към тях, той ще включва и функция, при която сърдечната честота може да се проследява всеки момент.

Предполага се, че най-обсъжданият интелигентен часовник на гиганта в социалните медии ще бъде пуснат с цена от $ 400. Дори ако твърдението е вярно, трябва да се има предвид, че това може да се промени до датата на пускане.

Подобни публикации

  1. Серията HUAWEI WATCH GT 4 в продажба
  2. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M34 5G
  3. Samsung пусна Galaxy A05
  4. Характеристика на Xiaomi Redmi K70
  5. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.