Instagram премахва функцията близки приятелиinstagram prehvane na blizki priyateli

Функцията за близки приятели в Instagram се премахва. И така, коя функция ще замени премахнатата функция и как тази функция ще се различава от предишната?

Instagram прави голяма промяна в функцията си за близки приятели.Според последната споделена информация най-популярната функция на платформата за социални медии се премахва и на нейно място идва нова функция. Очаква се огромна промяна във функционалността на новата функция.

Искали ли сте някога да качвате снимки или видеоклипове от забавна вечер като история, но казали ли сте на някои от приятелите си, които искат да ви видят сред тях, по различни причини, че ще останете вкъщи? Instagram осъзна този проблем, с който потребителите се сблъскват много често, преди да е станало твърде късно и въведе функция, наречена „близки приятели“ през 2018 г.

Благодарение на тази функция, въведена през 2018 г., всеки потребител на платформата за социални медии може да споделя снимки или видеоклипове на устройството си като истории по два начина. Първият от тях е да го споделите открито с всички, които не са инвалиди, а вторият е да го споделите, така че само вашите близки приятели да могат да го видят.

Прочети Още:  Facebook разработва интелигентен часовник с двойна камера 

Само потребители, които са в близкия списък с приятели, могат да виждат историите на тези, които използват втората опция. Потребителят може да разбере дали е в списъка ви с лични приятели с историята, която сте споделили. Освен вас, няма друг метод, който някой може да използва за достъп до вашия списък с близки приятели.

Instagram спечели признателността на потребителите, които искат техните истории да бъдат гледани от определени хора, като въведе функцията за близки приятели. Функцията привлече голям интерес от първия момент, в който беше пусната, но съдейки по последните разработки , платформата за социални медии прави някои промени по отношение на функцията.

Алесандро Палуци, който е известен с това, че предсказва функциите, които ще дойдат в платформите за социални медии, и промените, направени в цялото приложение, заяви, че близките приятели, популярна функция в приложението за социални медии, ще бъдат премахнати и заменени с функция, наречена „избрано последователи „ .

Каква е разликата между близките приятели на Instagram и избраните последователи?

Основната разлика на избраните последователи от близки приятели с новата функция на Instagram е, че не сте ограничени до един списък. Новата функция ще позволи да се определи отделна целева аудитория за всяка история, за разлика от близките приятели. Благодарение на тази възможност ще имате право да определите кои хора искате да бъде видяна вашата история.

Потребителите заявиха, че избраната функция за последователи ще бъде много важна характеристика за явленията в социалните медии и тези, които искат да скрият историята си от някои хора по специални причини.

Подобни публикации

  1. Очакваната функция за Youtube Podcast е на път!
  2. Youtube се готви да промени интерфейса си!
  3. Spotify подобрява секцията за подкаст
  4. Какво е HeyGen AI?
  5. Spotify и OpenAI си сътрудничат: Функцията за дублаж идва в Spotify!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.