Farm Game FarmVille 3 Видеоиздаден

farmville3

Излезе видеото на FarmVille 3, което се очаква с нетърпение от много играчи. И така, кога ще бъде пуснат FarmVille 3? Ето любопитните подробности за играта!farmville3

Видеоклипът на FarmVille 3 е споделен. Публикуваното видео включва животните в играта. Всички подробности за новата игра на FarmVille, една от най -популярните видео игри за един период, са в нашите новини.

Разработен от базираната в Сан Франциско Zynga, FarmVille беше пуснат на 19 юни 2009 г. Фермерската игра стана много популярна за кратко време. Най -голямата причина, поради която играта е толкова популярна, е, че може да се играе и във Facebook.

Zynga, една от най -важните компании в индустрията на видеоигрите, пусна втората игра на 17 април 2014 г. след големия успех на първата игра. Продукцията, наречена FarmVille 2: Country Escape, също има голям успех.

Прочети Още: Реплика на автомобилен панаир в Англия

Какво предлага FarmVille 3 Video?

Zynga запретна ръкави за третата игра от поредицата FarmVille. Промоционален видеоклип е освободен за новата игра на FarmVille, най-популярната в света ферма игра серия . Видеоклипът, пуснат на популярната платформа за споделяне на видео YouTube, включва животни в играта.

В 25 -секундното дълго видео виждаме петел, крава, овца, кон, коза, катерица и много други животни. Според информацията, споделена от Zynga, във фермерската игра ще има повече от 150 вида животни.

Можете да гледате рекламното видео на играта, което има много успешна графика, чрез плейъра по -долу.farm ville 3 sneak peek

Дата на излизане на FarmVille 3

Zynga обяви, че играта скоро ще бъде пусната на платформи Android и iOS. Все още не е известно кога ще излезе фермерската игра, наречена FarmVille 3, която се очаква с нетърпение от милиони играчи по целия свят.

В мобилната игра, където можем да управляваме нашата виртуална ферма, ще можем да печелим пари, като продаваме култури и продукти от животни. Играта ще включва и инструменти за персонализиране. Например, ние ще можем да проектираме нашата ферма благодарение на стотици уникални декоративни продукти.

В играта ще има и персонали, специализирани в различни области. Тези герои бяха кръстени „Помощници във фермата“. В играта ще има и метеорологични събития. Например времето понякога може да бъде слънчево, а понякога дъждовно. Посочено е, че това положение може да повлияе на културите.

Какво мислите за новата игра от поредицата FarmVille, която има огромна популярност по целия свят? Не забравяйте да споделите мислите си за новата фермерска игра с нас в секцията за коментари по -долу.

Подобни публикации

  1. Какво е Valorant VP и как да го получите?
  2. Какво е League of Legends (LoL) RP, как да го получите?
  3. Затваря ли се Google Stadia?
  4. Идеята на Open World Concept Terminator Game
  5. Starlink вече може да се използва в ботове

You may also like...

1 Response

  1. райна димитрова каза:

    Много бих се радвала да има включен Български език като опция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.