Google разработва сгъваем телефон

google sgavaem telefon

Google се готви да представи в близко бъдеще два модела сгъваеми телефони, с кодови имена „Passport“ и „Jumbojack“.

Google се готви да представи в близко бъдеще два модела сгъваеми телефони, с кодови имена „Passport“ и „Jumbojack“. Според течовете, един от тези модели ще има структура, подобна на Z Fold 3, докато друг Z Flip 3 ще излезе от кутията с подобен дизайн. И така, кога Google ще предложи сгъваеми модели телефони?

Прочети Още: Честта може да бъде обект на санкции на САЩ

Кога ще бъде пуснат сгъваемият телефон на Google?

Въз основа на същия доклад се очаква през тази година да бъде представен и предложен за продажба един от моделите Passport или Jumbojack. От друга страна, няма ясна информация за това кой модел ще бъде представен или предложен за продажба.

Когато погледнем общата политика за продажби на Google от страна на смартфоните, не очакваме и двата модела да бъдат официално предлагани за продажба у нас. От друга страна, може да е възможно да се получи като гаранция на вносител или чуждестранен продукт в различни точки.

Не трябва обаче да се забравя, че въвеждането на Google на сгъваем модел телефон ще отвори вратата за важни разработки от страна на Android. Може би подобренията могат да се развият, за да поддържат и други производители на Android.

Нулиране на разрешенията за неизползвани приложения, идващи на всички устройства с Android

По принцип няма причина за приложение, което да не сте използвали дълго време за достъп до устройства като микрофон, камера и място за съхранение. С други думи, функцията за автоматично нулиране може да бъде определена като функция за поверителност, която не подлежи на договаряне.

С официалното си изявление Google обяви, че тази функция  ще бъде  налична на всички устройства с Android 6.0 и по -нова версия . Разпространението на споменатата функция към други устройства ще започне от декември 2021 г.

Подобни публикации

  1. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  2. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?
  3. YouTube с нов дизайн за мобилни устройства и мрежа
  4. 9 неизвестни функции на Twitter
  5. TikTok имитира някои функции на BeReal!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.