Реплика на автомобилен панаир в Англия

replika avtomobili

Автомобилният панаир не търси истината. На това събитие се срещнаха много копия от Porsche 911 GT3 до Toyota MR-2.

В рамките на репликата на автомобилния панаир бяха произведени десетки различни превозни средства. Сред тези превозни средства, които са проектирани както като комплекти, така и като копия, има някои модели, за които наистина ще ви трябва лиценз за превозно средство.

За мнозина може да бъде лесно да се отнасят снизходително към репликите и комплектованите автомобили. И все пак това не пречи на хората да се наслаждават на такива автомобили, те дори правят демонстрации, показващи тези копия.

Прочети Още: Някои компютри няма да се поддържат с нова актуализация на Dota 2

Автомобилният панаир не търси истината

Последното събитие, свързано с това, беше Националното автомобилно изложение Stoneleigh в Англия . Всички превозни средства в тази експозиция, гледани от YouTuber AdamC3046, бяха или копия, или модели на комплекти.

Собственикът на канала AdamC3046 също се придържа към концепцията и отиде на мястото със собствената си реплика на Cobra, Dax Tojeiro.За да бъдем честни, репликата на „Кобрата“ на Адам изглежда доста добре изградена.

В шоуто обаче има някои много интересни комплекти автомобили. Да, някои са смешни, но много от тях са достатъчно реалистични, за да заблудят случайния наблюдател. Както можете да видите във видеото, има много творения, базирани на Toyota MR-2 , но някои са наистина впечатляващи. 

Както можем да видим от видеото, има някои модели, които се открояват на панаира. Има две много добре направени реплики на Lamborghini: едната е моделът Countach  , който отвън изглежда като оригинала , а другият е жълтият Diablo, който изглежда много реалистично както отвътре, така и отвън .

Но според Адам най -доброто копие в шоуто беше Porsche 911 GT3 . На пръв поглед изглежда като всеки друг 911 GT3 RS, но ще ви е необходим лиценз, за ​​да разберете дали това копие е фалшиво. fake supercars

Намери 175 класически коли в обора

Също наскоро друг YouTuber намери 175 класически коли в обора. В обора е класически Mercedes R107 SL 280, произведен между 1971 и 1989 г. Тази кола е с две врати и е сред втората най-дълга едноредова серия Mercedes, произвеждана някога.

Няколко модела Morris Minor, които като цяло са в добро състояние за възрастта си, са в плевнята. Не бива да се пренебрегва и Porsche 911 964 Cabriolet, продаван между 1989 и 1994 г.

Какво мислите за Stoneleigh National Kit Car Show в Англия, какво мислите, че е репликата на модела на превозното средство, най -подобен на истинския? Не забравяйте да споделите вашите виждания с нас в секцията за коментари по -долу.

Подобни публикации

  1. Кога ще бъде представен първият автомобил Xiaomi
  2. Автономно шофиране от Tesla FSD 10.12
  3. Намаляването на SCT идва при електрическите автомобили
  4. Обявихме партньорството на Audi и Apple Music
  5. Представен е електрически микробус на Volkswagen ID Buzz от 2024 г.!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.