Фотографите се възхищават на фотоапаратите от серията vivo V25otlichna kamera ot vivo v25

Фотографите се възхищават на фотоапаратите от серията vivo V25

Камерите на смартфоните от серията V25 на vivo бяха тествани от професионални фотографи и те бяха изумени от камерите. Ето подробностите! Казват, че снимка, която правите с вашия фотоапарат, е вашето въображение, което се превръща в реалност. In Vivo разбира това като марка и насърчава своите потребители да бъдат креативни и да улавят ценните си спомени с невероятни снимки.

За тази цел Vivo непрекъснато интегрира най-новите иновации и функции на професионалните цифрови фотоапарати в своите смартфони. Марката наскоро пусна Vivo V25 5G и V25e в Пакистан с невероятни портрети и невероятни възможности за изображения.

Най-добрите професионални фотографи на Пакистан Adeel Chishti и Fahad Hanif използваха смартфони от серията Vivo V25 и тестваха камерите си. След като използваха смартфоните в продължение на един месец, Фахад и Адеел споделиха своя опит съответно с vivo V25 5G и vivo V25e.

Какво мислят фотографите за фотоапаратите от серията vivo V25?

Adeel, портретен фотограф и международен съдия по фотография, каза, че е впечатлена от Vivo V25e, подчертавайки изживяването си с нощен портрет с телефона, като каза:

„Моето нощно фотографско изживяване беше наистина завладяващо. При нощната фотография трябва да търсим стабилност и изкуствен източник на светлина, за да можем да правим портрети, но имах едно от най-добрите портретни изживявания с Vivo V25e без никакви затруднения.“

Фахад, който е специалист в пейзажна и улична фотография, повтори същите чувства, като каза:

Vivo V25 5G има изключителни възможности за нощна фотография. Неговата функция „Супер нощен портрет“ ви позволява да правите зашеметяващи портрети при слаба светлина. Освен това предлага боке, което се слива безпроблемно с фона.

Vivo V25 5G и V25e се предлагат и с функция Natural Portrait, която използва естествени ефекти, за да подчертае уникалните черти на лицето. Фахад описа това като една от любимите си функции на телефона, тъй като ясно подобрява цялостната текстура на кожата, като същевременно запазва остротата на изображението. Adeel също така добави, че благодарение на функцията Natural Portrait тя вече не трябва да ретушира ​​или редактира изображения. Фотографите също се насладиха на функцията за хибридна стабилизация на изображението както на V25 5G, така и на V25e, което им позволява да заснемат стабилни и ясни изображения и видеоклипове.

Като професионални фотографи, които се нуждаят от камери от висок клас и обширни настройки за своите снимки, и двамата се съгласиха, че характеристиките на камерата на телефоните могат да се конкурират с цифровите фотоапарати.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.