Google ChatGPT представя конкурент: Ето го бардът!google bard

Google ChatGPT представя конкурент: Ето го бардът!

Google представи своя конкурентен изкуствен интелект ChatGPT, върху който работи от известно време. Събрахме функциите му за вас. След като успешният чат бот на екипа на OpenAI, ChatGPT, направи голямо влияние по целия свят, мълчанието на Google, което е едно от първите имена, които идват на ум, когато става дума за изкуствен интелект, беше счетено за много странно. Най-накрая сериозна стъпка дойде от Google.

Google представи Bard, базиран на AI чатбот, който може да съперничи на ChatGPT. Очаква се Bard да бъде достъпен за всички през февруари.

Google AI: Бард!

В публикацията в блога, публикувана от главния изпълнителен директор на Google Сундар Пичай, се оформиха подробностите за Bard, който компанията приоритизира като план за извънредни ситуации срещу ChatGPT за известно време.

Създаден върху известния езиков модел LaMDA на Google , Bard е чатбот, разработен с езиков модел, подобен на GPT-3, използван от ChatGPT. Но една от точките, по които Bard се различава от своите предшественици, е, че разполага с актуална информация.

Както показва Google, Бард знае за изображенията на космическия телескоп Джеймс Уеб, получени през лятото, докато ChatGPT не знае. Освен това, както показа Google, Bard не само разполага с информация, но може да организира информация по желание. Освен това, разглеждайки примерите на Google, може да се каже, че Бард е доста успешен в даването на съвети.

В примера на Google Бард е помолен да опише развитието на космическия телескоп Джеймс Уеб , което може да заинтересува 9-годишно дете. В замяна Бард не само дава точна информация, но и създава текст, като прави прости аналогии, които децата могат да разберат.

От друга страна, стана ясно, че Google иска да включи Bard в собствените си търсения на сайта. Съответно, когато търсите в Google, стана възможно Bard да ви отговори с малък абзац преди други сайтове. С други думи, може да се каже, че благодарение на Bard стана по-лесно да се намира информация в интернет.

Повече от 20 продукта с изкуствен интелект , върху които работи компанията като Bard, ще бъдат представени на 40-минутното събитие, което ще се проведе на 8 февруари. Можете да прочетете и Google се готви да представи новия си изкуствен интелект.

Подобни публикации

  1. Достатъчно ли е 8 GB RAM за Mac?
  2. Новото приложение за споделяне на снимки на TikTok Notes
  3. Характеристики на часовник Smart Band 9 на Xiaomi
  4. Microsoft представи своите компютри, поддържани от изкуствен интелект
  5. Apple Watch ще може да измерва кръвното налягане!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.