Функциите на Samsung Galaxy S20 не се предлагат в Apple iPhone 11

s20 ultra iphone 11 2020

Функциите и цената на Samsung Galaxy S20 станаха официални. Функции на Samsung Galaxy S20, които не са в Apple iPhone 11 в същата ценова група.

Samsung Galaxy S20 е сред най-добрите смартфони на 2020 година. Серията Galaxy S20, която се откроява с камерата си, има много функции, които най-новият телефон на Apple няма на iPhone 11. В тази публикация в блога говорим за функции на Samsung Galaxy S20, които не са налични на новите iPhone.

Ние сме тук с функциите на Samsung Galaxy S20 и най-добрите характеристики на S20 Ultra , Samsung Galaxy S20, S20 + и S20 Ultra сравняване на функции и цени , функциите на Samsung Galaxy S20 не се предлагат на iPhone 11 след сравнение на Xiaomi Mi 10 и Samsung Galaxy S20 . Водещият телефон на Samsung 2020, Galaxy S20, има забележителни функции, които не са налични на iPhone 11. Space Zoom, дисплеят от край до край, обратното безжично зареждане и 5G свързаност са сред забележителните функции на Samsung Galaxy S20. Сега, ако желаете, нека разгледаме по-подробно тези функции.

Космическо увеличение

Samsung Galaxy S20 има най-добрата камера система в своя клас. Функцията до 100x цифрово увеличение ви позволява да правите снимки отблизо на отдалечени обекти. Space Zoom излиза, когато се комбинират изкуствен интелект и телеобектив на камерата. Той превръща телефона ви в бинокъл, което ви позволява да се съсредоточите върху детайлите, които средният телефон ще има проблеми с виждането. Pro Max, топмоделът на серията iPhone 11, има телеобектив в системата на камерата. Въпреки това може да се направи само 10x цифрово увеличение; 10 пъти по-малко от Samsung.

Космическо увеличение

Samsung Galaxy S20 има най-добрата камера система в своя клас. Функцията до 100x цифрово увеличение ви позволява да правите снимки отблизо на отдалечени обекти. Space Zoom излиза, когато се комбинират изкуствен интелект и телеобектив на камерата. Той превръща телефона ви в бинокъл, което ви позволява да се съсредоточите върху детайлите, които средният телефон ще има проблеми с виждането. Pro Max, топмоделът на серията iPhone 11, има телеобектив в системата на камерата. Въпреки това може да се направи само 10x цифрово увеличение; 10 пъти по-малко от Samsung.

Екран до ъгъл

В Galaxy S20 виждаме патентованият дисплей на Infinite-O от Samsung . Екранът е истинско инженерно чудо. Ако нямаше малка дупка в средата на екрана, която съдържаше селфи камерата, щяхме да имаме напълно екраниран смартфон. Но 6,9-инчовият екран изглежда много по-привлекателен от екрана на iPhone. IPhone има почти всестранно изрязване в горната част на екрана. На iPhone X и по-нови версии на горната част на екрана има прорез, на който са разположени няколко сензора, включително селфи камерата и сензорите за сканиране на лице Face ID. Въпреки че в началото този дизайн беше подигравка, той беше копиран от конкурентите на Android.

Обратно безжично зареждане

Подобно на миналогодишния S10, S20 също има технология за обратно безжично зареждане . Благодарение на функцията за обратно зареждане с безжично зареждане, можете да зареждате устройствата със слушалки, интелигентни часовници, ленти за китки, телефони, поддръжка за безжично зареждане, като ги разменяте на телефона си. Телефоните на Samsung и Huawei имат тази функция и непрекъснато се подобряват, но Apple все още не е включила тази технология в своите телефони. По-точно, серията iPhone 11 има поддръжка за обратно безжично зареждане, но е доказано, че е ограничена от софтуера. Обратното безжично зареждане е функция, която може да се използва в трудни ситуации, тъй като удължава времето за зареждане. Това все още не е заместител на безжичното зареждане.

5G връзка

Въпреки че у нас все още няма налична технология, серията Samsung Galaxy S20 поддържа 5G връзка. Apple досега избягва 5G технологията и нито един от телефоните й няма 5G свързаност. Тази година може да се промени с дебют на iPhone 12.

Допълнителни лещи за камери

S20 Ultra има настройка на четворната камера. Той предлага широк ъгъл и телеобектив, както и 12-мегапикселова основна камера. Това са същите обективи на впечатляващата тройна камера на iPhone 11 Pro Max. Въпреки това, S20 Ultra има допълнителен обектив. Според Samsung, четвъртият обектив за дълбоко гледане измерва дълбочината и разстоянието, което извежда фотографията на следващото ниво.

Подобни публикации

  1. Motorola Edge 30 Fusion на шокираща цена
  2. Характеристики и дизайн Huawei Nova 10 SE?
  3. Обявена дата на издаване на серията Xiaomi 13 и MIUI 14
  4. MIUI 14 ще бъде най-бързата операционна система в Xiaomi
  5. Методи, които можете да използвате за управление на Android APK файлове

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.