Новият дизайн на iPhone 16 Proiphone 16 pro

Разкрит разочароващ дизайн на iPhone 16 Pro

Появиха се дизайни на iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max, които ще разочароват феновете на Apple. Обратното броене за iPhone 16 започна. Apple ще представи своите дългоочаквани нови телефони следващия септември и вероятно отново ще счупи рекордите по продажби. Но фактът, че тези телефони все още не са представени, не ни пречи да получим информация за тях.

Всъщност вече знаем доста за серията iPhone 16. Сега някои рисунки разкриха възможния дизайн на iPhone 16 Pro. И така, ще произведе ли Apple „същия телефон отново“ или нещо ще се промени? Ето подробностите.

Дизайнът на iPhone 16 Pro изтече!

Като всеки телефон, iPhone преминава през различни етапи на проектиране, преди да влезе в производство. Понякога тези дизайни изтичат, което ни позволява да добием представа за телефона. Точно такъв е случаят с iPhone 16 Pro. Според изтеклата информация телефонът ще прилича много на iPhone 15 Pro и няма да предизвика големи изненади.

Най-голямата промяна ще бъде в последователността на ключовете. Бутонът Action, който влезе в живота ни миналата година, ще бъде много по-голям в новия модел. Това ще предотврати объркването му с бутона за захранване. Най-вълнуващата иновация на клавиатурата е бутонът „Capture“. Разположен от лявата страна на устройството, в зоната, където се намираше mmWave антената в предишните модели, този бутон връща функция, която фотографските ентусиасти са пропуснали дълго време.

Несъмнено обаче най-голямата промяна ще бъде в размера на екрана. Ако течовете са верни, екранът на iPhone 16 Pro ще се увеличи от 6,1 инча на 6,3 инча, а екранът на iPhone 16 Pro Max ще се увеличи от 6,7 инча на 6,9 инча. Това увеличение може да затрудни донякъде полезността на телефоните. За съжаление, освен тази промяна на размера, няма да има иновации в дизайна.

Подобни публикации

  1. Представена серия Motorola Edge
  2. Характеристики и цена на Xiaomi Redmi Pad Pro
  3. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  4. Характеристики на Motorola Moto G64 5G
  5. Характеристики на Xiaomi Redmi Turbo 3

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.