Може да има големи промени във функцията за хаштаг в Twitterhashtag twitter

През последните дни Twitter експериментира с промени в системата за хаштаг, които ще засегнат значително потребителите. Ето подробностите!

Може би най-важната точка на Twitter е системата за хаштагове , където потребителите могат да споделят своите възгледи по една и съща тема и да се четат взаимно . Тази функция, която по-късно беше внедрена от много компании, не само улеснява използването на приложението, но също така увеличава броя на взаимодействията. В същото време аспектът на незабавните новини на платформата се откроява. Но експериментите със системата за хаштаг могат да разстроят потребителите.

Потребител на Twitter твърди, че компанията иска да премахне системата за хаштагове с възможност за кликване. Потребител на име Джейн Уонг , която заяви, че синият цвят и функцията за кликване за хаштага на някои туитове са премахнати в публикацията й, обяви , че компанията ще предложи тази услуга за реклами.

Разгледай Още: Изкуственият интелект може да изчисли риска от сърдечен удар през вашите очи

След събитието, което за кратко време стана обект на бурни дебати, изплуваха някои подробности. Съответно Twitter ще използва функцията за хаштаг с възможност за кликване само за рекламно съдържание. Например, въпреки че функцията за кликване за „#hashtag“ беше премахната , шаблонът „#Periscope“ от компанията, която е платила за услугата , все още ще може да се кликва. В същото време до хаштага ще има икони на компанията, която е рекламирала.

След тези изпитания, които предизвикаха страхотна реакция от потребителите, важни хора от Twitter също бяха включени в събитието. Крис Месина , който е известен като изобретателя на системата за хаштаг, се включи в събитието. Споделяйки само един филм за новите изпитания, Месина хумористично изрази мнението си, че тази промяна не трябва да се случва. Все още няма официално изявление от компанията.

Подобни публикации

  1. Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!
  2. Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!
  3. Криптиране от край до край, налично във Facebook и Messenger!
  4. WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!
  5. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.