YouTube започна да се забавя отново за тези, които използват рекламни блокери!youtube adbloker

YouTube започна да се забавя отново за тези, които използват рекламни блокери!

YouTube въведе отново политика, която беше прилагала преди, като отново забави YouTube за тези, които използват рекламни блокери. Ето подробностите! YouTube наскоро започна да забавя популярната платформа за стрийминг на видео за тези, които използват рекламни блокери. Тази ситуация, която скоро изчезна, очевидно се появи отново.

Както и предишния път, потребителите, които осъзнават, че са изправени пред нова вълна от забавяне, могат да го направят само като изключат своите рекламни блокери или се абонират за Premium.

YouTube продължава да се бори с рекламните блокери

За да се борят с нарастващата честота на рекламите в YouTube, хората използват рекламни блокери от години. Според YouTube този метод за избягване на реклами се счита за нарушение на условията на услугата.

Мобилност в операциите на Apple с изкуствен интелект

YouTube започна да се бори с използването на рекламни блокери по няколко начина, откакто започна да смята това за нарушение и тази нова вълна изглежда засяга повече потребители от последния път.

Потребителите на Reddit съобщават, че YouTube внезапно е възобновил работата си с предишната си скорост, веднага след като са изключили блокерите си за реклами. В момента не е ясно колко дълго YouTube ще продължи тази практика. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.