Функция, която е налична в Google от години: достъпна за потребители на Microsoft!microsoft onedrive google drive

Функция, която е налична в Google от години: достъпна за потребители на Microsoft!

Използването офлайн чрез браузъра, който е достъпен в Google Drive от години, вече е достъпно за потребителите на Microsoft OneDrive. Ето подробностите за актуализацията! Въпреки че има десетки алтернативи за облачно съхранение, в крайна сметка по-голямата част от потребителите предпочитат решенията на Apple, Google и Microsoft. Apple iCloud, Google Drive и Microsoft OneDrive обикновено хостват едни и същи функции, но има малки разлики.

Microsoft активира функция, която се чака от много години: офлайн употреба. По този начин, точно като Google Drive, е възможно да използвате Microsoft OneDrive офлайн през браузъра, когато няма интернет връзка.

Microsoft OneDrive вече е наличен за използване офлайн чрез браузър

Преди да навлезем в подробности, има нещо, което трябва да подчертаем: Понастоящем е възможно да имате достъп до файлове офлайн чрез File Explorer на Windows и Finder на Mac. Тази актуализация донесе офлайн използване на браузърите.microsoft onedrive

Офлайн режимът ви позволява да отваряте началната страница на OneDrive, както и секциите Мои файлове, споделени, любими, контакти и срещи, когато няма интернет връзка. Както можете да си представите, за да имате достъп до вашите файлове, когато няма интернет, трябва предварително да сте избрали тези, които искате да използвате офлайн.

Файловете, които сте посочили за използване офлайн, се изтеглят на вашия компютър, но когато пренесете този файл отново онлайн, вашето място за съхранение се отваря автоматично. Преименуването, сортирането, преместването и копирането на файлове са сред операциите, които можете да извършвате без интернет връзка, но тези промени се прилагат, когато е осигурена интернет връзка.

Подобни публикации

  1. Shazam достигна функцията, която потребителите чакаха от години
  2. Проблем при VPN връзките спряха да работят в Microsoft Windows 11!
  3. Приложения, които харчат най-много интернет
  4. Оптимални програми за сваляне на видео без загуба на качество
  5. Microsoft Photos се актуализира: Предстои промяна на фона и изтриване на лого!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.