Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?iphone prosledyavane

Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone? Как да използвам?

Apple предлага нова функция на iPhone и iPad за подобряване на потребителското изживяване на хора с физически увреждания. Ето функцията за проследяване на очите на iPhone! Иновативните функции, предлагани от Apple на iPhone и iPad, са безкрайни. Продължават да се обявяват нови функции, които ще подобрят потребителското изживяване на популярните мобилни устройства на марката.

Функцията за проследяване на очите“, представена наскоро от Apple, е една от тях. Тази функция, разработена предимно за потребители с физически увреждания, също ще осигури практичност на други потребители. В тази статия разглеждаме подробностите за функцията за проследяване на очите на iPhone. Ето критичните точки, които трябва да знаете за функцията!

Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?

В рамките на тази функция, която ще се използва на iPhone и iPad, устройството може да се контролира с око. Функцията за проследяване на очите ви позволява да навигирате в устройството само въз основа на движенията на очите ви.

Когато включите функцията за проследяване на очите, докато търсите в интернет, разглеждате галерията със снимки или разглеждате социалните медии, ще можете лесно да сменяте страниците с движенията на очите си.

Как да използвам iPhone Eye Tracking?

Не е необходим аксесоар, за да използвате функцията, която работи на iOS и iPadOS. Извършва се бърз процес на калибриране за функцията за проследяване на очите, използвана през предната камера. Докато навигирате в приложенията с движенията на очите си, можете да активирате желаните елементи с функцията Dwell Control.

За тази функция се използва поддръжка на изкуствен интелект. Посочва се, че след като процесът на калибриране приключи, вашите данни се съхраняват в устройството и не се споделят с Apple.

След като завършите инсталацията, не е необходимо да инсталирате отново всеки път, когато искате да използвате функцията. Използването на физически клавиши и превъртането могат да се извършват с движения на очите.

Твърди се, че функцията, която се очаква да предложи голяма функционалност за потребители с физически увреждания, може да накара другите потребители да станат мързеливи.

Подобни публикации

  1. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  2. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  3. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  4. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!
  5. Забравете MacBook, iPhone и iPad! Бъдещето на Apple ще бъде това устройство

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.