Вече е възможно да споделяте GIF, изображение и видео заедно в един туитtweetgif

Twitter обяви, че вече е възможно да споделяте GIF, изображение и видео заедно в един туит. Ето подробностите!

Уморихте ли се да не можете да поставите забавен GIF заедно със снимка във вашите туитове ? Twitter премахва това ограничение и обяви днес, че вече можете да комбинирате GIF файлове, изображения и видеоклипове в един туит.

В публикация в блог, публикувана в сряда, Twitter каза, че можете да използвате до четири комбинации от GIF файлове, снимки и/или видеоклипове на туит. Поддръжката на Twitter сподели видеоклип в туита по-долу, показващ, че всеки формат на съдържание се смесва в туитове.

Прочети Още: Signal е приложението за криптирани съобщения</strong>

Как да туитнете нов GIF, изображение и видео заедно?

Когато пишете туит, както обикновено, всичко, което трябваше да направите, беше да докоснете иконите Media или GIF и да изберете съдържанието, което искате да споделите. Да приемем, че искате да споделите съдържание въз основа на ваканция на плажа, важно съобщение или дори специален интерес. Докоснете иконата Media, за да добавите снимка и видеоклип (или две или две изображения, ако желаете), след което докоснете GIF, за да добавите GIF, който най-добре представя съдържанието, което споделяте с аудиторията си. Така вече ще можете да използвате заедно GIF файлове и нормално съдържание.

Смесената медийна актуализация вече е достъпна за iOS и Android. Актуализацията тепърва предстои за Windows и Mac, но туитове с различни типове съдържание вече могат да се гледат на всички платформи.

Подобни публикации

  1. Как да възстановите изчезнали икони на работния плот в Windows?
  2. Как да изтеглите видеоклипове на Twitch?
  3. Как се прави discovery?
  4. Как да деактивирате акаунт в Instagram?
  5. Как да сте невидими в WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.