Съвети, които ще ви помогнат да създадете професионален акаунт в LinkedIn

В тази статия ще изброим съвети, които ще ви позволят да създадете професионален акаунт в LinkedIn. Следвайте нашите съвети, за да оптимизирате профила си и да получите професионален външен вид.

Linkedin, най-популярната платформа за търсене на работа в света, се използва от милиони хора. Много компании правят реклами за кандидатстване за работа чрез този уебсайт. Платформата, която донякъде прилича на Facebook, но е изцяло бизнес ориентирана, става популярна с всеки изминал ден.

Прочети Още: Вече е възможно да споделяте GIF, изображение и видео заедно в един туит

Тъй като LinkedIn е платформа за търсене на работа, много хора създават своите автобиографии там. Всъщност много хора вече не се занимават с автобиографии, те споделят профила си в LinkedIn директно в кандидатурите си за работа. Това е голямо предимство, тъй като неговият профил в LinkedIn е по-актуален и има впечатление за това как търсещият работа следва в живота си. Какви са съветите, които ще ви позволят да създадете професионален акаунт в LinkedIn, как можете да бъдете популярни в LinkedIn, какви са грешките, допускани в LinkedIn? за теб ли говорим

Съвети за създаване на професионален акаунт в LinkedIn!

Ако искате да имате успех в LinkedIn, трябва да изберете най-подходящата снимка на профила и изображение на корицата. Ако обаче сте объркани тук, можете да вземете пример, като разгледате успешен профил в LinkedIn. Друг аспект на успеха в LinkedIn е да имате мотивационно писмо на английски и на вашия собствен език. Всички знаем, че английският е глобалният език на света. Поради тази причина хората, които посещават вашия профил, трябва да ви опознаят с кратка статия. Мотивационното писмо трябва да бъде както на английски, така и на турски за Турция.

По този начин, когато хора или работодатели, които не ви познават, влязат в първата ви начална страница, те ще срещнат тази статия и ще разберат нещо, макар и накратко, за това какво сте. Освен това въвеждането на умения е друг начин да издигнете профила си в LinkedIn на по-високи нива. Разбира се, нашето задължително условие е да въведем уменията, образованието, трудовия опит и сертификатите, налични в Linkedin.

Особено внимание трябва да се обърне кои институции издават удостоверенията. Защото моите сертификати дадени за 3 часа и 5 часа нямат голямо значение. Затова е важно да се въведат повече професионални сертификати. Ако обаче нямате сертификати, можете да поставите тези сертификати в смисъл да показват някаква заетост. Можете също така да прегледате нашата статия за сайтове, където можете да получите безплатни сертификати.

Когато започнете своя бизнес живот, ще осъзнаете, че вашият профил в LinkedIn е много важен и ще сте се развили повече. Едно от задължителните неща за професионален акаунт в LinkedIn е да поставите снимка на профила и снимка на корицата.

Ако не включите профилна снимка, корична снимка, корична снимка или злоупотребите с тях, шансовете ви да получите работа ще бъдат много по-малки. Защото работодателите няма да ви познаят от пръв поглед. Това може да е проблем.create profesyonall linkedin

Как можете да бъдете популярни в LinkedIn?

На първо място, ако искате да сте популярни в LinkedIn, това може да окаже голямо влияние върху вашия бизнес живот. Защото наличието на много последователи допринася за получаването на много предложения за работа. Разбира се, може да е и обратното. Защото една от най-големите грешки, допуснати тук, е споделянето на неща, които не трябва да присъстват в профила в LinkedIn. И така, какви са грешките, допуснати в LinkedIn? Да видим заедно.

Какви са грешките, направени в Linkedin?

Една от най-големите грешки, направени в LinkedIn, е да използвате платформата напълно не по предназначение! Например: използването му като платформа за социални медии или като приложение за запознанства е една от най-големите грешки, направени във вашия профил в LinkedIn, и допълнително намалява шансовете ви за намиране на работа.

Друг проблем би бил да изпратите заявка за връзка до всички. Това е една от най-големите грешки на LinkedIn. Споделянето на нереалистични истории или истории, които са напълно откъснати от реалността, е недостатъкът на използването на LinkedIn като Facebook.

Поради тази причина трябва да правите само професионални публикации или интересни свързани публикации в LinkedIn. По този начин можете да създадете много по-професионално впечатление за профила си в LinkedIn.

Как да създадете професионален профил в LinkedIn в това съдържание? Ние ви го обяснихме. Какво мислите по този въпрос, как според вас може да се създаде успешен профил в LinkedIn? Не забравяйте да споделите мнението си с нас в секцията за коментари по-долу. Как да изтриете акаунт в LinkedIn, ако използвате други платформи вместо LinkedIn? Можете да разгледате нашата статия.

Подобни публикации

  1. Как да изтрия хронологията на търсенето в Twitter?
  2. Как да изтриете обектите в снимки?
  3. Как да направите калкулатор с Python?
  4. Как да изключите Telegram Last Seen?
  5. Как да транскрибирам гласов запис на WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.