Съвети, които ще ви помогнат да създадете професионален акаунт в LinkedInВ тази статия ще изброим съвети, които ще ви позволят да създадете професионален акаунт в LinkedIn. Следвайте нашите съвети, за да оптимизирате профила си и да получите професионален външен вид.

Linkedin, най-популярната платформа за търсене на работа в света, се използва от милиони хора. Много компании правят реклами за кандидатстване за работа чрез този уебсайт. Платформата, която донякъде прилича на Facebook, но е изцяло бизнес ориентирана, става популярна с всеки изминал ден.

Прочети Още: Вече е възможно да споделяте GIF, изображение и видео заедно в един туит

Тъй като LinkedIn е платформа за търсене на работа, много хора създават своите автобиографии там. Всъщност много хора вече не се занимават с автобиографии, те споделят профила си в LinkedIn директно в кандидатурите си за работа. Това е голямо предимство, тъй като неговият профил в LinkedIn е по-актуален и има впечатление за това как търсещият работа следва в живота си. Какви са съветите, които ще ви позволят да създадете професионален акаунт в LinkedIn, как можете да бъдете популярни в LinkedIn, какви са грешките, допускани в LinkedIn? за теб ли говорим

Съвети за създаване на професионален акаунт в LinkedIn!

Ако искате да имате успех в LinkedIn, трябва да изберете най-подходящата снимка на профила и изображение на корицата. Ако обаче сте объркани тук, можете да вземете пример, като разгледате успешен профил в LinkedIn. Друг аспект на успеха в LinkedIn е да имате мотивационно писмо на английски и на вашия собствен език. Всички знаем, че английският е глобалният език на света. Поради тази причина хората, които посещават вашия профил, трябва да ви опознаят с кратка статия. Мотивационното писмо трябва да бъде както на английски, така и на турски за Турция.

По този начин, когато хора или работодатели, които не ви познават, влязат в първата ви начална страница, те ще срещнат тази статия и ще разберат нещо, макар и накратко, за това какво сте. Освен това въвеждането на умения е друг начин да издигнете профила си в LinkedIn на по-високи нива. Разбира се, нашето задължително условие е да въведем уменията, образованието, трудовия опит и сертификатите, налични в Linkedin.

Особено внимание трябва да се обърне кои институции издават удостоверенията. Защото моите сертификати дадени за 3 часа и 5 часа нямат голямо значение. Затова е важно да се въведат повече професионални сертификати. Ако обаче нямате сертификати, можете да поставите тези сертификати в смисъл да показват някаква заетост. Можете също така да прегледате нашата статия за сайтове, където можете да получите безплатни сертификати.

Когато започнете своя бизнес живот, ще осъзнаете, че вашият профил в LinkedIn е много важен и ще сте се развили повече. Едно от задължителните неща за професионален акаунт в LinkedIn е да поставите снимка на профила и снимка на корицата.

Ако не включите профилна снимка, корична снимка, корична снимка или злоупотребите с тях, шансовете ви да получите работа ще бъдат много по-малки. Защото работодателите няма да ви познаят от пръв поглед. Това може да е проблем.create profesyonall linkedin

Как можете да бъдете популярни в LinkedIn?

На първо място, ако искате да сте популярни в LinkedIn, това може да окаже голямо влияние върху вашия бизнес живот. Защото наличието на много последователи допринася за получаването на много предложения за работа. Разбира се, може да е и обратното. Защото една от най-големите грешки, допуснати тук, е споделянето на неща, които не трябва да присъстват в профила в LinkedIn. И така, какви са грешките, допуснати в LinkedIn? Да видим заедно.

Какви са грешките, направени в Linkedin?

Една от най-големите грешки, направени в LinkedIn, е да използвате платформата напълно не по предназначение! Например: използването му като платформа за социални медии или като приложение за запознанства е една от най-големите грешки, направени във вашия профил в LinkedIn, и допълнително намалява шансовете ви за намиране на работа.

Друг проблем би бил да изпратите заявка за връзка до всички. Това е една от най-големите грешки на LinkedIn. Споделянето на нереалистични истории или истории, които са напълно откъснати от реалността, е недостатъкът на използването на LinkedIn като Facebook.

Поради тази причина трябва да правите само професионални публикации или интересни свързани публикации в LinkedIn. По този начин можете да създадете много по-професионално впечатление за профила си в LinkedIn.

Как да създадете професионален профил в LinkedIn в това съдържание? Ние ви го обяснихме. Какво мислите по този въпрос, как според вас може да се създаде успешен профил в LinkedIn? Не забравяйте да споделите мнението си с нас в секцията за коментари по-долу. Как да изтриете акаунт в LinkedIn, ако използвате други платформи вместо LinkedIn? Можете да разгледате нашата статия.

Подобни публикации

  1. Как да решим проблема с неработещия вентилатор на лаптоп?
  2. Как да добавите GIF към Gmail?
  3. Как да създадете папка в Gmail?
  4. Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?
  5. Как да изтриете групови имейли в Gmail?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.