Signal е приложението за криптирани съобщенияsignal

Известно като едно от най-сигурните приложения за съобщения, Signal работи в областта на криптираните съобщения от девет години. От стартирането му лицето на марката на приложението е главният изпълнителен директор Moxie Marlinspike. Но бъдещето на практиката също може да се е променило, като Марлинспайк обяви, че ще се оттегли от поста главен изпълнителен директор през януари. Тъй като има затруднения с намирането на финансови ресурси , Signal вече ще предлага услугите си срещу заплащане.

Прочети Още: Какво е League of Legends (LoL) RP, как да го получите?

Мередит Уайттейк , която се очаква да ръководи фирмата , каза: „От първостепенно значение е да ръководим стратегията на Signal, да гарантираме нашата финансова устойчивост и да изострим и разширим публичните комуникации на Signal.“ коментира. Говорейки пред Washington Post за вътрешните промени, Whitetake заяви, че е възможно да се премине към платена система за членство, за да се осигури финансова стабилност.

Тенденция на платения абонамент в технологичните компании!

Досега много технологични компании, от социални медии до приложения за съобщения, са активирали системи за платен абонамент. Едни от най-известните в момента са платените абонаментни услуги Telegram Premium и Twitter Blue. Потребителите, които купуват тези абонаменти, могат да имат уникални функции в приложението срещу определена такса. Новият мениджър на Signal Мередит Уайттейк, който смята, че могат да приложат подобна стратегия, каза, че хората няма да се поколебаят да плащат за тази услуга с аргумента, че услугата, която предлагат, е твърде специална и ненадмината.

Signal все още се откроява като едно от най-сигурните приложения за съобщения, тъй като има примери като Telegram съхранява данни в облака и Whatsapp може да споделя съобщения с правоприлагащите органи, когато е необходимо. В момента няма информация как Signal ще пусне своята планирана система за платен абонамент в бъдеще. Въпреки това се смята, че ръководителите на компании, които искат да спрат лошата финансова ситуация, са много решени относно платения абонамент.

Подобни публикации

  1. Lockly Smart Lock: Характеристики и цена на заключване на врати със сканиране на лица
  2. Ограничаване на Социалните Медии за Младежи в Англия: Нови Регулации на Хоризонта
  3. Най-използваните пароли в света
  4. Google вече ще ви предупреждава, ако данните ви се откраднат! Как?
  5. WhatsApp ще предлага високо ниво на поверителност и сигурност с нова функция!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.