Signal е приложението за криптирани съобщенияsignal

Известно като едно от най-сигурните приложения за съобщения, Signal работи в областта на криптираните съобщения от девет години. От стартирането му лицето на марката на приложението е главният изпълнителен директор Moxie Marlinspike. Но бъдещето на практиката също може да се е променило, като Марлинспайк обяви, че ще се оттегли от поста главен изпълнителен директор през януари. Тъй като има затруднения с намирането на финансови ресурси , Signal вече ще предлага услугите си срещу заплащане.

Прочети Още: Какво е League of Legends (LoL) RP, как да го получите?

Мередит Уайттейк , която се очаква да ръководи фирмата , каза: „От първостепенно значение е да ръководим стратегията на Signal, да гарантираме нашата финансова устойчивост и да изострим и разширим публичните комуникации на Signal.“ коментира. Говорейки пред Washington Post за вътрешните промени, Whitetake заяви, че е възможно да се премине към платена система за членство, за да се осигури финансова стабилност.

Тенденция на платения абонамент в технологичните компании!

Досега много технологични компании, от социални медии до приложения за съобщения, са активирали системи за платен абонамент. Едни от най-известните в момента са платените абонаментни услуги Telegram Premium и Twitter Blue. Потребителите, които купуват тези абонаменти, могат да имат уникални функции в приложението срещу определена такса. Новият мениджър на Signal Мередит Уайттейк, който смята, че могат да приложат подобна стратегия, каза, че хората няма да се поколебаят да плащат за тази услуга с аргумента, че услугата, която предлагат, е твърде специална и ненадмината.

Signal все още се откроява като едно от най-сигурните приложения за съобщения, тъй като има примери като Telegram съхранява данни в облака и Whatsapp може да споделя съобщения с правоприлагащите органи, когато е необходимо. В момента няма информация как Signal ще пусне своята планирана система за платен абонамент в бъдеще. Въпреки това се смята, че ръководителите на компании, които искат да спрат лошата финансова ситуация, са много решени относно платения абонамент.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Microsoft Пазете се от това офис приложение
  2. Безопасен ли е изкуственият интелект?
  3. Открит е нов зловреден софтуер в социалните медии 2023
  4. Какво трябва да направите в WhatsApp за да не сте блокирани?
  5. Как да отворя системата за предупреждение за земетресение на Google?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.