Изтеглянията на Gmail са поразителни!gmail izteglyane

Приложението за имейл Gmail е огромен хит със своите изтегляния. Ето успеха на популярното приложение на базирания в САЩ софтуерен гигант Google!

Gmail, брой изтегляния постигна голям успех с . И така, колко беше популярното приложение за електронна поща на софтуерния гигант Google, изтеглено от магазина за приложения за Android, наречено Google Play Store? Всички подробности за успеха на успешното кандидатстване са в нашите новини.

Изтеглянията на Gmail достигат 10 милиарда

Популярното приложение на базирания в САЩ технологичен гигант Gmail има голям успех на платформата Android. Успешни приложения зад оставащите 10 милиарда изтегляния в Google Play Store.

 

Прочети Още: Игра като Dark Souls Bleak Faith: Forsaken геймплей пусна видео

Gmail, приложение за електронна поща с успешен потребителски интерфейс, достигна десет милиарда изтегляния и зае своето място сред приложения като Google Maps, YouTube и Google Play Services. Приложението Gmail на софтуерния гигант е в центъра на живота на потребителите на смартфони от дълго време.

Софтуерният гигант, който преди това интегрира функцията за чат в приложението Gmail, добави функцията за гласови и видео разговори към популярното приложение през последните месеци . Новата функция се появи само във версиите за Android и iOS.

Потребителите на Android и iOS могат да извършват видео и аудио разговори през раздела „Чат“, благодарение на функцията, интегрирана в приложението Gmail. По този начин потребителите не трябва да използват различно приложение за този процес.

Ако секцията „Чат“ не се вижда в приложението Gmail, първо докоснете бутона с три хоризонтални линии в горния ляв ъгъл на екрана. След това вижте страницата с настройки. Изберете вашия имейл адрес на страницата с настройки. Активирайте функцията „Чат“ на страницата, която се отваря. След този процес тази функция ще се появи на главната страница.

За първи път въведен през 2004 г., Gmail придоби огромна популярност по целия свят за много кратко време. Разработена от базирания в САЩ софтуерен гигант Google, услугата за електронна поща се използва от повечето интернет потребители.

Безплатната платформа за електронна поща привлича вниманието със своите разширени функции и успешен потребителски интерфейс. Приложението за електронна поща, което е предпочитано от повечето потребители на Android, постигна нов успех, като надмина десет милиарда изтегляния в магазина за приложения, наречен Google Play Store.

Какво мислите за броя изтегляния на Gmail ? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Windows ще могат да пътуват във времето
  2. Shazam достигна функцията, която потребителите чакаха от години
  3. Проблем при VPN връзките спряха да работят в Microsoft Windows 11!
  4. Функция, която е налична в Google от години: достъпна за потребители на Microsoft!
  5. Приложения, които харчат най-много интернет

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.