Gmail интегрира функция за изкуствен интелект в GeminiЖивотоспасяваща имейл функция пристига в Gmail: Благодарение на Gemini нещата стават по-лесни!

Gmail интегрира често използвана функция за изкуствен интелект в приложението Gmail със силата на изкуствения интелект Gemini. Ето подробностите! Ако попитаме коя от най-използваните характеристики на генеративния изкуствен интелект от хората, несъмнено на първо място е функцията за обобщаване, която позволява на потребителите да получават резюмета на статии, документи и дори гласови записи и телефонни разговори.

Сега, както вече знаем, Google започна да предлага функцията за получаване на обобщени имейли в приложението Gmail. PiunikaWeb и AssembleDebug първи съобщиха, че Google подготвя опция „обобщи този имейл“ в приложението Gmail на Android.

Стигнахме до края на периода на изчакване за гореспоменатата функция за изкуствен интелект. Тъй като Gemini AI вече е наличен за обобщаване на имейли в Gmail.gmail funktsia gemini

Имейлите вече могат да бъдат обобщени с едно кликване

Както можете да видите на екранната снимка по-горе, сега има опция точно под заглавката на входящ имейл, която ще ви позволи да обобщите имейла.

Във всеки случай Google вече предоставя възможност за обобщаване на имейли за хора, използващи пакета Gemini for Workspace, но страницата за поддръжка на Google посочва, че тази функция е достъпна само на работния плот.

Сега тази нова функция може да се използва чрез приложението Gmail на всички платформи, не само на работния плот. Тази функция ще бъде много полезна, особено за имейли, които са много дълги или съдържат интензивни подробности. Потребителите вече ще могат да получат резюме на имейл с едно щракване, без да се налага да копират и поставят входящ имейл в изкуствения интелект.

Какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.