Нова функция в Android 15 Тъмен Режимandroid 15 tamen mod

Разкрита нова функция на Android 15: Потребителите ще имат много усмивки!

Появи се още една нова функция, която ще дойде в Android 15. Бяха споделени екранни снимки на функцията, която ще накара потребителите да се усмихват. Ето подробностите! Въпреки че Android 15 все още е във фаза на тестване, продължават да идват много нови новини за него. Досега разгледахме по-подробно всички функции, които ще дойдат с новата версия на операционната система.

Следва още една нова функция. Разглеждайки екранните снимки, споделени от Android Authority, става ясно, че подобренията на интерфейса и мощните функции са на път за потребителите.

Тъмният режим може да се използва във всяко приложение

Както се вижда от споделените екранни снимки, всички приложения на телефоните могат да се използват в тъмен режим с Android 15. Тази новина ще се хареса особено на потребителите, които обичат да използват тъмен режим на телефоните си.tamen rejim v android 15

Ако самите приложения не поддържат тъмен режим, няма проблем, защото това ще стане по-лесно с Android 15.

Например Google не позволява използването на тъмен режим в приложения като FitBit или Amazon , но версията на Android 15 автоматично ще предложи възможност за използване на приложението в тъмен режим.

С функцията „Направи всички приложения тъмни“ в настройките на телефона ще бъде възможно да използвате устройството и всяко приложение на устройството в тъмен режим наведнъж. По този начин потребителите ще могат да се отърват от силния светлинен ефект на телефона и да удължат живота на батерията си.

Ако се чудите дали телефонът ви ще получи актуализацията на Android 15, можете да следвате Tamindir. В момента споделяме с вас моделите на Vivo , Oppo , Samsung , Xiaomi и всички други марки телефони, които ще получат актуализацията.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.