Функцията за разпознаване на лица идва в друго популярно приложение в серията Pixel 8!pixel 8 razpoznavane na litse

Функцията за разпознаване на лица идва в друго популярно приложение в серията Pixel 8!

WhatsApp вече предлага поддръжка за отключване с лице за Pixel 8 и 8 Pro. Ето подробностите! Функцията за заключване на приложението на WhatsApp изисква биометрично удостоверяване, преди да покаже вашите съобщения. Преди това собствениците на Pixel 8 и 8 Pro можеха да използват само своя пръстов отпечатък или ПИН за отключване.

Въпреки че осигурява поддръжка за много приложения, като отключване с лице и банкиране на Pixel 8 и 8 Pro, сега ще предоставя и удостоверяване на WhatsApp със скорошната актуализация.

Как да използвам поддръжката за отключване с лице?

Когато го стартирате, за да отключите лицето, страницата за отключване на лицето на системата се появява в долната част на екрана, докато около предната камера вече има пръстен.

Освен това, ако лицето ви не се вижда, подканата за пръстов отпечатък ще се върне след няколко секунди. С тази актуализация има и някои визуални промени на екрана „WhatsApp Locked“.

Отключването с лице на серията Pixel 8 отговаря на най-високото ниво на биометрични стандарти на Android. Google заявява, че усъвършенстваните алгоритми за машинно обучение на Tensor G3 гарантират това. С актуализацията на WhatsApp до версия 2.24.8.85 потребителите могат да използват поддръжка за отключване с лице на Pixel 8.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.