Google прави ученето на английски по-лесно: Функцията „Практика на говорене“ е на път!Google прави ученето на английски по-лесно: Функцията „Практика на говорене“ е на път!

Google се готви да пусне новата си функция „Упражнение за говорене“, която ще направи ученето на английски по-лесно от всякога. Ако имате проблеми с практикуването на говорене на английски, без да сте директно лице в лице, Google се готви да предложи съвсем ново решение на този проблем чрез Search Labs.

Тази нова разработка използва генеративен изкуствен интелект, за да ви помогне да подобрите уменията си за говорене на английски чрез нова практика за говорене.

Как да използвате функцията за нова практика на разговор?

ai speaking practice google

За достъп до тази нова функция, наречена Speaking Practice, потребителите трябва първо да активират опцията Search Labs в настройките на приложението Google Search.

След като го активирате, можете да намерите функцията Speaking Practice, като щракнете върху опцията „Изпробвайте пример“ в рамките на функцията. Като алтернатива можете да получите достъп до тази функция, като превеждате на или от английски с помощта на Google Търсене на вашето устройство с Android.

Функцията Conversation Practice в момента се тества в Аржентина, Колумбия, Индия, Индонезия, Мексико и Венецуела. Очаква се съвсем скоро Google да направи функцията достъпна във всички региони. И накрая, Google заявява, че генеративният изкуствен интелект все още е в процес на разработка, така че качеството и използваемостта на функцията може да се променят.

Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Нова функция за изкуствен интелект идва в X
  2. Google Rival ChatGPT поддържана търсачка идва
  3. TikTok автоматично ще маркира съдържание с изкуствен интелект
  4. Плашещият нов изкуствен интелект е забранен
  5. Идва ли ChatGPT в iPhone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.