Нови функции пристигнаха в бета версията на интернет браузъра Samsung!samsung internet browser beta

Нови функции пристигнаха в бета версията на интернет браузъра Samsung!

Редица нови функции пристигнаха в бета версията на мобилния браузър на Samsung, Samsung Internet Browser. Ето подробностите! Нови функции се добавят към Samsung Internet Browser Beta, браузърът, разработен от Samsung и за който се твърди, че е най-оптимизираният.

Бета версията на Samsung Internet Browser, която е незаменима за потребителите на телефони Samsung, позволява на потребителите да тестват новите функции по-рано.\

Функции, добавени в Samsung Internet Browser Beta 26.0.0.19

samsung nova funktsia internet beta

Новата версия 26.0.0.19 на приложението Samsung Internet Browser Beta включва нова функция, която позволява на потребителите да правят екранни снимки, докато са в режим инкогнито. Режимът „инкогнито“ е доста подобен на този в Chrome. В режим „инкогнито“ потребителите на интернет браузъра на Samsung ще открият, че бисквитките се изтриват, когато излязат от браузъра и няма да се записват данни за хронологията.

Въпреки че не е споменат в списъка с промени за най-новата бета актуализация, потребителят на X @theonecid отбеляза, че Samsung Internet Browser Beta също ще позволи на потребителите да добавят уиджет за търсене и уиджет за бенчмарк към началния екран. Това означава, че потребителите ще могат да търсят неща от началния екран и също така да имат достъп до отметките на браузъра си директно от началния екран.

Можете директно да използвате Google Play Store, за да инсталирате интернет браузъра Samsung на вашия телефон с Android (не е необходимо да използвате телефон Samsung). Кой браузър използвате на мобилно устройство? Можете да споделите опита си с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Asus Rog съюзник
  4. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  5. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.