Името на Google Bard може скоро да се промениgoogle bard smenya imeto si

Името на Google Bard може скоро да се промени: Вижте какво ще се случи?

Поддържаният с изкуствен интелект чатбот на Google Bard може скоро да претърпи промяна на името. И така, какво ще бъде новото име на Google Bard? Ето подробностите! Google Bard, базираният на AI чатбот, може би е едно от най-бързо развиващите се приложения сред продуктите на Google в момента. Но очевидно Google иска да промени това име.

Google може да се опитва да преименува и ребрандира своя чатбот Bard като Gemini. Разработчикът Dylan Roussel излезе със списък с актуализации, идващи за Google Bard.

Сред най-важните промени в списъка от сряда, 7 февруари, Bard ще бъде преименуван на Gemini. Google Bard, чатботът, пуснат през март 2023 г., скоро ще стане Gemini. Gemini ще бъде наличен във всички приложения на Google.

Google Gemini е името на следващото поколение AI модел, който в момента захранва Bard, така че може би има смисъл да се отървем по някакъв начин от един от прякорите. Освен това идва със специално приложение за Android, поне в САЩ.

Според текста на актуализацията, Gemini за Android; Той ще бъде интегриран с приложения като Gmail, Google Maps и YouTube. Ако използвате iPhone, Google казва, че можете да изпробвате Gemini чрез наличното приложение на Google за iOS.

Друга информация, включена в теча, е, че ще бъде въведен платен абонаментен слой, наречен Gemini Advanced. Това означава, че Google ще има както безплатни, така и платени слоеве за ботове с изкуствен интелект с OpenAI и ChatGPT.

Говорейки за предишни слухове, Google намери страница за контакти за Bard (скоро Gemini) в Messages. Идеята е, че можете да разговаряте с AI точно както бихте направили с всеки друг човек.

Намеци за тази интеграция за първи път се появиха миналия месец и това е нещо, което приложения като Snapchat вече правят. Изглежда, че асистентът с изкуствен интелект на Google ще бъде включен в повечето приложения. Всичко това предстои да бъде потвърдено, но може да ни очаква една от най-големите седмици за AI проектите на Google. Очаква се Apple да представи своя собствена работа с изкуствен интелект с пускането на iOS 18 към края на тази година.

Подобни публикации

  1. Пуснато приложението Vision Pro на TikTok
  2. Миграцията на потребителите на телефони с Android към iPhone
  3. Лаптоп с подвижен екран идва от Lenovo!
  4. Какви са характеристиките на Xiaomi Mi 11T?
  5. Apple представи своя нов модел с изкуствен интелект

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.