Google се готви да представи новия си изкуствен интелектgoogle izkustven intelekt

Google се готви да представи новия си изкуствен интелект: Посочена е датата!

Google се готви да представи новия си изкуствен интелект за съперник на ChatGPT. Компанията проведе ново събитие за изкуствения интелект. Ето подробностите! Google е на път да сподели повече за работата си в областта на изкуствения интелект. Както знаете, компанията работи дълго време за разработването на конкурентен изкуствен интелект срещу ChatGPT.

Според покана до The Verge, Google ще проведе събитие следващата седмица, за да покаже „как използва силата на изкуствения интелект, за да преработи начина, по който хората търсят, откриват и взаимодействат с информация, правейки намирането на това, от което се нуждаете, по-естествено и интуитивно от някога преди.“ 40-минутното събитие ще бъде излъчено в YouTube на 8 февруари от 16:30 ч.

Защо Google ускори своите проучвания за изкуствен интелект?

Времето на събитието е интересно, като се има предвид, че главният изпълнителен директор на Google Сундар Пичай обяви, че компанията скоро планира да позволи на хората „директно да взаимодействат с най-новите, най-мощни езикови модели, които придружават търсенето“. Google, който отдавна е де факто начинът за намиране на информация в интернет, вероятно е изправен пред натиск от страна на Microsoft , който според съобщенията планира да интегрира ChatGPT в Bing. Това може да позволи на Bing да предоставя по-интелигентни обобщения и резултати, нещо, с което Google се бори.

Разбира се, също така е възможно презентацията да е повече за инструменти, с които сме по-запознати. Поканата се позовава на Google Lens, Translation, Shopping и Maps. Презентацията може да се отнася и до незначителни подобрения на тези инструменти, тъй като всяко нововъведение в тези инструменти може да направи голяма разлика за милионите хора, които използват тези инструменти всеки ден.

И така, какви са вашите очаквания от новия изкуствен интелект на Google? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу. Ето и новият Google ChatGPT представя конкурент: Ето го бардът!

Подобни публикации

  1. NVIDIA пусна новия си генератор на кодове
  2. Затваря ли се Gmail с милиони потребители?
  3. Европейският съюз започна официално разследване за TikTok!
  4. YouTube продължава да се бори с TikTok
  5. Защо Илон Мъск ще изключи телефонния си номер?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.