Уязвимост в Google Chrome: Актуализирайте сега!google chrome aktualiziray

Google Chrome излезе с уязвимост в сигурността. Google пусна критична актуализация за уязвимостта, която се описва като високорискова. Ето всички подробности!

В Google Chrome е открита уязвимост в сигурността. Софтуерният гигант пусна много важна актуализация, за да коригира уязвимостта. Трябва незабавно да актуализирате популярния уеб браузър. Всички любопитни подробности за пуснатата актуализация са в нашите новини.

Открита уязвимост в Google Chrome

Изследователите по сигурността откриха критична уязвимост в популярния уеб браузър, наречен Chrome. След това изследователите препратиха уязвимостта към софтуерния гигант Google. Базираният в САЩ софтуерен гигант пусна актуализация за много кратко време.

Прочети Още: Инсталирането на радар детектор в колата може да съсипе огледалата

Уязвимостта, известна като CVE-2021-4102, може да направи системата ви уязвима за хакери. Поради тази причина трябва да актуализирате 96.0.4664.110 възможно най-скоро.

Като направите актуализацията, пусната от базирания в САЩ софтуерен гигант Google, можете да неутрализирате уязвимостта, която може да навреди на вашата система. И така, какви действия трябва да извършите, за да актуализирате популярния уеб браузър, наречен Google Chrome?

Как да актуализирам в Google Chrome?

  • Първо отворете уеб браузъра Google Chrome, инсталиран на вашия компютър.
  • Кликнете върху вертикалната икона с три точки в горния десен ъгъл.
  • Изберете „Помощ“ от изскачащия прозорец.
  • Кликнете върху бутона „Относно Google Chrome“.
  • Новата актуализация ще се извърши автоматично на страницата, която се отваря.

 

Трябва да актуализирате Chrome, за да неутрализирате уязвимостта, която се описва като висок риск. Базираният в САЩ софтуерен гигант не сподели подробна информация за уязвимостта.

Трябва да се отбележи, че актуализацията е пусната за платформи Windows, Mac и Linux. Можете да извършите процеса на актуализиране бързо и практически, като следвате стъпките по-горе. По този начин можете да се предпазите от споменатия риск за сигурността.

Chrome е един от най-използваните интернет браузъри. Браузърът, който беше представен за първи път на 2 септември 2008 г., придоби голяма популярност за кратко време. Уеб браузърът, който се откроява с поддръжката на разширения, привлича вниманието със своите функции.

По-голямата част от компютърните потребители, които са инсталирали нова операционна система Windows, предпочитат Chrome, вместо да използват базирания на Chromium браузър Edge. Имайки огромна популярност, Chrome се откроява със своите разширени функции и успешен потребителски интерфейс.

Подобни публикации

  1. Голяма уязвимост в TikTok Внимавайте
  2. Потребители на Mac, пазете се от този вирус!
  3. Методи за кражба на акаунт в WhatsApp: Пазете се от тях!
  4. Потребителите на Microsoft Пазете се от това офис приложение
  5. Безопасен ли е изкуственият интелект?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.