Бременна жена ражда в Tesla в режим на автопилотbremenna jena rajda v tesla

Жената, която роди в Tesla, е на дневен ред в социалните мрежи. Трябва да прочетете историята на това бебе, наречено „Тесла бебе“.

Американка роди в Тесла. Новороденото бебе почти щеше да бъде наречено Мейв Тес вместо Мейв Лили. Можете ли да познаете защо?

Жена, живееща във Филаделфия, САЩ , роди бебе, за което се твърди, че е първото бебе на Tesla в света : Бебе, родено на предната седалка на Tesla, което работи на автопилот, също ще влезе в историята на Tesla.

 Извънредното раждане, съобщено от Philadelphia Inquirer , се е състояло миналия септември, когато Йиран Шери , 33 -годишна , и нейният съпруг Кийтинг Шери , 34 -годишна, водят тригодишния си син Рафа на детска градина.

Американка роди в Тесла

Когато семейството закъса в трафика, беше забелязано, че майката Иран Шери има вода. Тъй като контракциите ескалират и трафикът почти не се движи, двойката разбра, че няма да успеят да стигнат до болницата навреме.

Кийтинг Шери постави колата на автопилот, след като настрои навигационната система към болницата в западното предградие Паоли, на 20 минути. Той обаче подчерта, че е сложил едната си ръка на волана на колата, докато се е грижил за съпругата си.

Прочети Още: Уязвимост в Google Chrome: Актуализирайте сега!

„ Жена ми стискаше ръката ми до точката, в която мислех, че ще се счупи“ , каза Кийтинг Шери пред Inquirer Бях като: „Йиран, добре, фокусирай се върху дишането си. Това беше и препоръка за мен. Адреналинът ми изпомпваше .” казах.

Иран Шери каза, че решението дали да изчакам или не да раждам, докато отида в болницата, е болезнено. Въпреки това той каза, че е продължил да разглежда очакваните часове на пристигане и е видял, че трафикът почти не се движи.

Говорейки пред списание People, Кийтинг Шери от двойката каза: “ Да имам ли бебето или да го накарам да чака? По дяволите, нека го направим .“ каза си той.

Когато пристигнали в болницата, тя родила дъщеря си и прошепнала на съпруга си, че е видяла детето. Медицински сестри прерязаха пъпната връв на бебето над предната седалка на колата, потвърждавайки, че раждането е било успешно.

Кийтинг Шери каза: „ След като педиатърът каза : „Той е здрав, поздравления“, това беше голяма въздишка на облекчение. След като Иран беше хоспитализиран, медицинските сестри идваха и отиваха в стаята ни, за да видят „бебето на Тесла““.

Двойката каза, че не е избрала името на новата си дъщеря предварително и че обмислят Тес да отбележат паметта на автомобилния производител. Тази идея обаче не се хареса на двойката, затова кръстиха бебето Мейв Лили.

Кийтинг Шери каза: „ Бихме искали да благодарим на инженерите на Tesla за отличния дизайн на автопилот.„Той също направи изявление.

Подобни публикации

  1. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  2. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  3. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  4. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!
  5. Сключено е ново споразумение между TikTok и Universal Music!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.