Бременна жена ражда в Tesla в режим на автопилотbremenna jena rajda v tesla

Жената, която роди в Tesla, е на дневен ред в социалните мрежи. Трябва да прочетете историята на това бебе, наречено „Тесла бебе“.

Американка роди в Тесла. Новороденото бебе почти щеше да бъде наречено Мейв Тес вместо Мейв Лили. Можете ли да познаете защо?

Жена, живееща във Филаделфия, САЩ , роди бебе, за което се твърди, че е първото бебе на Tesla в света : Бебе, родено на предната седалка на Tesla, което работи на автопилот, също ще влезе в историята на Tesla.

 Извънредното раждане, съобщено от Philadelphia Inquirer , се е състояло миналия септември, когато Йиран Шери , 33 -годишна , и нейният съпруг Кийтинг Шери , 34 -годишна, водят тригодишния си син Рафа на детска градина.

Американка роди в Тесла

Когато семейството закъса в трафика, беше забелязано, че майката Иран Шери има вода. Тъй като контракциите ескалират и трафикът почти не се движи, двойката разбра, че няма да успеят да стигнат до болницата навреме.

Кийтинг Шери постави колата на автопилот, след като настрои навигационната система към болницата в западното предградие Паоли, на 20 минути. Той обаче подчерта, че е сложил едната си ръка на волана на колата, докато се е грижил за съпругата си.

Прочети Още: Уязвимост в Google Chrome: Актуализирайте сега!

„ Жена ми стискаше ръката ми до точката, в която мислех, че ще се счупи“ , каза Кийтинг Шери пред Inquirer Бях като: „Йиран, добре, фокусирай се върху дишането си. Това беше и препоръка за мен. Адреналинът ми изпомпваше .” казах.

Иран Шери каза, че решението дали да изчакам или не да раждам, докато отида в болницата, е болезнено. Въпреки това той каза, че е продължил да разглежда очакваните часове на пристигане и е видял, че трафикът почти не се движи.

Говорейки пред списание People, Кийтинг Шери от двойката каза: “ Да имам ли бебето или да го накарам да чака? По дяволите, нека го направим .“ каза си той.

Когато пристигнали в болницата, тя родила дъщеря си и прошепнала на съпруга си, че е видяла детето. Медицински сестри прерязаха пъпната връв на бебето над предната седалка на колата, потвърждавайки, че раждането е било успешно.

Кийтинг Шери каза: „ След като педиатърът каза : „Той е здрав, поздравления“, това беше голяма въздишка на облекчение. След като Иран беше хоспитализиран, медицинските сестри идваха и отиваха в стаята ни, за да видят „бебето на Тесла““.

Двойката каза, че не е избрала името на новата си дъщеря предварително и че обмислят Тес да отбележат паметта на автомобилния производител. Тази идея обаче не се хареса на двойката, затова кръстиха бебето Мейв Лили.

Кийтинг Шери каза: „ Бихме искали да благодарим на инженерите на Tesla за отличния дизайн на автопилот.„Той също направи изявление.

Подобни публикации

  1. Нова промяна в мобилното приложение на YouTube
  2. Threads се развива: Налични са много нови функции
  3. TikTok получи едно от най-големите наказания напоследък!
  4. Невероятна иновация от Google Translate
  5. Функцията за аудио и видео разговори идва в X!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.