Характеристики на Google Pixel 9 Pro XLgoogle pixel 9 pro xl performans geekbench

16 GB RAM и гигантски екран: Google Pixel 9 Pro XL в Performance Test!

Характеристики на Google Pixel 9 Pro XL. Моделът Google Pixel 9 Pro XL се появи в базата данни Geekbench. Ето и резултата на Google Pixel 9 Pro XL Geekbench! Обратното броене вече започна за следващата водеща серия Pixel 9 на Google. Общата точка на докладите по телефоните до момента е, че те ще са способни да се борят с най-силните флагмани в сектора. Днес в сутрешните часове стандартният модел на серията се появява в тестовете за производителност, а сега има подобна разработка за Pixel 9 Pro XL.

Google Pixel 9 Pro XL влиза в тестовете на Geekbench

Моделът Google Pixel 9 Pro XL се появи в базата данни Geekbench. Смартфонът успя да отбележи 1378 точки от едноядрени тестове и 3732 точки от многоядрени тестове. Така някои от ключовите технически детайли на устройството бяха разкрити индиректно.google pixel 9 pro xl test

Процесорът Google Tensor G4, който е домакин на основното ядро, работещ на 1.95 GHz, четири ядра, работещи на 2.60 GHz и основното ядро, работещо на 3.10 GHz, ще захранва телефона. Графичната единица Mali-G715 се появява в чипа, който ще бъде произведен с процес на производство на 4 nm.

Когато погледнем списъка на Geekbench, можем да кажем, че моделът ще заеме мястото си на рафтовете с 16 GB RAM. За момента няма подробности за други потенциални опции за памет. Освен това, той ще заеме мястото си на рафтовете със 128 GB вътрешно хранилище.

Очаква се всички модели от серията Google Pixel 9 да поддържат функцията за сателитна връзка. И накрая, се твърди, че сериалът ще покаже с събитие на Google, което ще се проведе в началото на октомври. Какво мислиш за това? Можете да споделите мислите си с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Xiaomi Redmi Pad Pro с 10 000 mAh батерия
  2. Телефонът с 7.000 mAh батерия идва!
  3. Нов стандарт в сензорите за пръстови отпечатъци
  4. Опасности от използването на неправилен калъф за смартфон
  5. Характеристики на OPPO Reno 12 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.