Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!apple watch avtomatichno sledene na san

Apple Watch се среща с функцията, която се очаква от години!

За да използвате функцията за проследяване на съня на Apple Watch, трябва да я активирате, преди да заспите, но с WatchOS 11, това изискване изглежда елиминира! Apple имаше ограничено време, тъй като направи множество съобщения по време на събитието WWDC 2024 и следователно нови функции, които не бяха разкрити на watchOS 11, тъй като в iOS 18 започна да се появява. Един от тях се появи в случая с проследяването на съня, което потребителите чакат от години.

Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!

Да, Apple Watch вече има проследяване на съня, но трябва да го активирате, за да го използвате. Това на уебсайта на Apple „Apple Watch ще следва съня ви според плана за сън, който сте създали. Когато фокусът на съня ви започне, той може да следва и съня ви. обяснявам.

Това важи за watchOS 10, който в момента се използва. Потребителите, които са инсталирали първата бета на WatchOS 11, са установили, че данните за съня са записани, без да се активира режимът на заспиване, че това е автоматизирано.apple watchos 11 san

Потребителите, които казват, че данните за съня се записват дори когато са нарязани за няколко часа, казват, че това не е еднократна ситуация, а че Apple Watch, който се инсталира, успешно записва множество данни за съня, без да отваря режима на заспиване.

Apple не спомена тази функция на промоционалното събитие и прессъобщението. С iOS 18 ще продължим да споделяме с вас и други функции, открити на watchOS 11, които ще бъдат представени на всички потребители през септември.

Подобни публикации

  1. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
  2. Голямо развитие за електрически велосипеди
  3. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro
  4. Зукърбърг представя бъдещите AR очила
  5. Как да ъпгрейдна паметта на iPhone? Как да увеличим съхранението на iPhone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.