WhatsApp идва функцията за междуплатформени съобщения!whatsapp platform saobshtenie

Всичко е наред, дори и да не използвате WhatsApp: идва функцията за междуплатформени съобщения!

WhatsApp получава нова функция с новия закон, приет от Европейския съюз. Ето новата функция, която ще ви накара да кажете, че всичко е наред, ако не използвате WhatsApp! WhatsApp наскоро тества някои нови функции и след това ги прави достъпни, като гарантира, че потребителите имат по-добри изживявания.

Сега, със закон, приет от Европейския съюз, ще бъде възможно да се комуникира с потребителите на WhatsApp чрез различни платформи. Също така беше споделено, че функцията за междуплатформени съобщения в момента е в процес на разработка.

Ще се появи функция за междуплатформени съобщения

Законопроектът, известен като Закон за цифровите пазари, беше приет наскоро от Европейския съюз. Благодарение на този закон функцията, разработена от WhatsApp, ще позволи и изпращане на съобщения през различни платформи.

Потребителите, които могат да комуникират помежду си в различни приложения, дори няма да трябва да използват WhatsApp. WhatsApp, който е в основата на функцията, трябва да отговаря на регламента, посочен в закона.

Причината е, че WhatsApp, който има значителен брой потребители, е описан като най-подходящото приложение за критериите, определени от DMA. Посочва се, че Meta също работи върху функцията, която все още е в процес на разработка.

Засега не е ясно дали новата функция ще бъде достъпна в страни извън ЕС. WhatsApp обаче има период от 6 месеца, за да стане достъпна тази функция. Благодарение на функцията хората в различни приложения като Signal ще могат да комуникират с потребители на WhatsApp, дори ако нямат акаунт в WhatsApp.

Подобни публикации

 1. Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!
 2. Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!
 3. Криптиране от край до край, налично във Facebook и Messenger!
 4. WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!
 5. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

You may also like...

2 Responses

 1. Biser каза:

  Идеална нова функция на мен ми хареса успех

 2. Biser каза:

  Чудесна функция от Whatsapp

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.