Грешки, които хората знаят за актьорите

greshki koito horata znayat za aktorite

Въпреки че сме през 2019 г., все още има известни грешки за играчите. Не всички играчи са съставени от млади хора с очила, с наднормено тегло и дебела коса. Когато погледнем събитието от големия прозорец и игнорираме актьорите на популярната култура , можем да започнем да виждаме, че повечето фенове на видеоигрите са просто нормални хора, които искат да се забавляват.

В тази статия, ако нямате информация за големите грешки, които са били известни правилно от толкова дълго време, ще научите грешките, които знаете правилно. Ето грешките, които хората знаят за играчите !

aktyorka 2020

Мит 1: Играчите са социални

Това включва много различни групи: геймъри, хакери, програмисти … Връзката между тях е, че им е приятно да прекарват времето си пред клавиатура, мишка и монитор. Някои хора ги наричат ​​интровертни. Някои хора ги определят като асоциални.

Близостта им до компютрите не означава, че те са интровертни или нервни. Не е необходимо да казваме, че приблизително 50% от Америка е интровертна. Когато приемем, че статистиката е валидна и за повечето страни от първия свят, би било погрешно да свързваме социалните слабости на хората, които вече са малко неуспешни само с видеоигрите.

Всеки ден милиони хора губят времето си пред мониторите и мобилните екрани и постепенно губят критериите си за социална компетентност. Когато мислим широко, можем да видим, че това всъщност не е свързано с видеоигрите .

Мит 2: Играчите са мързеливи

Това е един от слуховете, че повечето актьори са били най-нервни от детството. Това определение е несправедливост за играчите. Имайки предвид хората, които убиват време срещу Netflix всяка вечер, гледат предавания / сериали, които се излъчват по телевизията всеки ден, и губят социалните медии, виждаме, че тази работа няма нищо общо с актьорите.

Когато хората видят хора, които прекарват време за видео игри, те смятат, че са мързеливи без страст или житейски цели. Не можем да кажем, че играта е по-добра от другите цифрови дейности, но не можем да кажем, че е по-лоша.

Мит 3: Играчите са направени от млади мъже

Това е младо момче, което традиционно играе видео игри в главата, прибира се от училище, хвърля чантата си и отива в предната част на екрана, за да играе игри на конзоли за игри като Xbox и PlayStation с часове . Това действително ли съществува? Разбира се, че има. Е, представя ли той всички играчи? Не.

Средната възраст на хората, които играят  в сравнение с другите страни-ниски обаче, Entertainment Software Association игра е 59% от видео игри американци според техните изследвания и тяхната 71% над 18 години, а средната възраст е 31. Ако смятате, че тази демографска информация се управлява от мъже, може да искате да я прегледате отново, защото 48% от играчите са жени.

Подобни публикации

  1. Мъжът, който направи предложение за брак в Чернобил
  2. Най-верният приятел на човека се оказа, че е куче
  3. Прогнозите на Бил Гейтс през 1999 г .: Колко са взети?
  4. Чувствайте се навън: Най-добри фонови звуци
  5. 7 навика, които съсипеха кариерата ви на свободна практика

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.