Как да създадете цветова палитра от цветовете на снимката?

Sazdavane na Tsvetove

Цветовата палитра ще даде възможност на онези, които искат да създадат цветова палитра чрез извличане на всички основни цветове на всяка снимка, без никаква караница , да създадат цветова палитра.

Тези, които искат да създадат цветова палитра от цветовете на снимка, могат да създадат цветова палитра в четири стъпки на този сайт. След като изберете снимката, процесът ще приключи веднага щом коригирате ширината, цвета и височината на рамката на цветовата палитра. В тази статия ще ви обясним как можете да създадете цветова палитра от снимка .

Създаване на цветова палитра от цветовете на снимката

На първо място, трябва да кликнете върху текста „Цветова палитра“ по-горе, за да влезете в сайта. Веднага след това ще видите раздел като този по-долу.

Try it Now

Изберете снимката, от която искате да създадете цветовата палитра, в секцията „Избор на файл“ и след това въведете дължината на рамката на цветовата палитра в полето под текста „Височина на палитрата“ . Колкото по-голям е този номер, толкова по-къса е цветовата палитра, толкова по-малко, толкова по-дълга е цветовата палитра.

В секцията „Ширина на очертанията на палитрата в пиксели“ можете да напишете по-голямото число от рамката на цветовата палитра, която искате. В секцията „Цвят на палитрата на очертанията“ определете цвета на рамката на цветовата палитра.

palitra

Ако срещнете успешен резултат, както по-горе, след като операциите ви приключат,  можете да кликнете върху бутона „Изпращане“ и да видите създадените цветни палитри на снимката.

Подобни публикации

  1. Как да намерите песни които за първи път чувате?
  2. Как тайно да гледате и изтегляте истории в Instagram?
  3. Как да изтрия историята на гледане на Netflix?
  4. Как да отворя на живо в Tiktok?
  5. Как да изтеглите Windows 10 ISO файл?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.