Грешка при изтегляне на файл от Chrome и решениеchrome greshka pri izteglyane na fail reshenie

Грешка при изтегляне на файл от Chrome и решение

Какви методи трябва да се прилагат при грешка при изтегляне на файл в Google Chrome? В тази статия сме изброили методи, които могат да помогнат за отстраняването на досадния проблем.

Какви са възможните решения за грешката при изтегляне на файл в Chrome ? Google Chrome, който е най-използваният интернет браузър днес, може да срещне различни проблеми от време на време. Ако се опитвате да изтеглите файл и получите проблем, че файлът не може да бъде изтеглен, вие сте на правилното място. Проблемът с изтеглянето на файлове на Chrome всъщност е доста често срещан проблем. Имайки това предвид, ето действията, които можете да предприемете, за да се справите с този проблем, прости трикове и ефективни съвети. И така, как можете да се справите с този проблем? Нека бързо да преминем към статията!

Как да коригирам грешка при изтегляне на файл в Chrome?

 • Проверете връзката.
 • Направете основно почистване.
 • Деактивирайте хардуерното ускорение.
 • Деактивирайте разширенията.
 • Променете местоположението за изтегляне на Chrome.
 • Актуализирайте Chrome.
 • Нулирайте Chrome.
 • Преинсталирайте Chrome.

Проверете връзката
Този проблем може основно да бъде причинен от проблем с интернет връзката, така че първият метод би бил да проверите вашата интернет връзка. След като проверите връзката, рестартирайте Chrome и започнете да изтегляте файловете отново. Ако проблемът продължава, преминете към метода по-долу.

Направете основно почистване
На този етап извършването на основни почиствания може да предотврати някои потенциални проблеми. Това, за което говорим, включва влизане в настройките на Chrome и изчистване на историята и кеша. След това рестартирайте Chrome и опитайте да изтеглите файловете отново. Ако проблемът продължава, преминете към метода по-долу.

Деактивирайте хардуерното ускорение
Отворете Chrome и премахнете отметката от опцията „Използване на хардуерно ускорение, когато е налично“ в менюто „Разширени настройки“. След това рестартирайте Chrome и опитайте да изтеглите файловете отново. Ако проблемът продължава, преминете към метода по-долу.

Деактивирайте разширенията
В някои случаи разширенията могат да причинят досадни проблеми. За да видите дали разширенията причиняват проблеми, деактивирайте всички разширения в Chrome за известно време и опитайте да изтеглите файловете отново. Ако проблемът продължава, спрете да използвате Chrome и преминете към алтернативен интернет браузър.

Промяна на местоположението за изтегляне на Chrome

 • Кликнете върху иконата с три точки в горния десен ъгъл.
 • Влезте в менюто с настройки.
 • Вижте раздела „Изтегляния“.
 • Натиснете бутона „Промяна“.

Досадният проблем може да се дължи на текущото местоположение за изтегляне. Поради тази причина можете да опитате да промените местоположението за изтегляне. Кликнете върху иконата с три точки в горния десен ъгъл. Влезте в менюто с настройки през прозореца, който се отваря. Покажете раздела „Изтегляния“ и след това щракнете върху бутона „Промяна“.

Актуализирайте Chrome

 • Натиснете иконата с три точки, разположена в горния десен ъгъл.
 • Кликнете върху „Помощ“.
 • Изберете „Относно Google Chrome“.

Актуализирането може да помогне за отстраняването на този проблем. За да извършите тази операция, първо натиснете иконата с три точки в горния десен ъгъл и след това щракнете върху „Помощ“ в изскачащия прозорец. След това изберете „За Google Chrome“. Ако има нова версия, направете актуализация.

Нулирайте Chrome

 • Влезте в менюто с настройки.
 • Отворете раздела „Нулиране и почистване“.
 • Натиснете бутона „Възстановяване на настройките до първоначалните им стойности по подразбиране“.
 • Потвърдете действието.

Друг метод, който можете да използвате, е да нулирате браузъра. За целта първо отворете менюто с настройки и след това влезте в раздела „Нулиране и почистване“. Натиснете бутона „Възстановяване на настройките до първоначалните им стойности по подразбиране“ на страницата, която се отваря. Накрая потвърдете действието.

Преинсталирайте Chrome
Ако проблемът продължава, деинсталирайте напълно Chrome от вашия компютър и изтрийте всички папки в системния регистър. След това започнете чисто и чисто, като преинсталирате Chrome и опитайте да изтеглите файловете отново. Ако проблемът продължава, преминете към метода по-долу.

Разгледай Още: Как да правите екранни снимки на Windows 10?

В тази статия обяснихме методите за решение, които могат да се приложат за грешка при изтегляне на файл в Chrome. Ако сте решили проблема с различен метод, можете да го споделите в секцията за коментари. Освен това, ако искате да използвате различен браузър, можете да прегледате списъка с браузъри, които работят напълно с акцент върху поверителността .

Подобни публикации

 1. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
 2. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
 3. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?
 4. Как да коригирам проблема с черния екран в Instagram?
 5. Как да изтеглите Instagram Reels Video?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.