Грешка при изтегляне на файл от Chrome и решениеchrome greshka pri izteglyane na fail reshenie

Грешка при изтегляне на файл от Chrome и решение

Какви методи трябва да се прилагат при грешка при изтегляне на файл в Google Chrome? В тази статия сме изброили методи, които могат да помогнат за отстраняването на досадния проблем.

Какви са възможните решения за грешката при изтегляне на файл в Chrome ? Google Chrome, който е най-използваният интернет браузър днес, може да срещне различни проблеми от време на време. Ако се опитвате да изтеглите файл и получите проблем, че файлът не може да бъде изтеглен, вие сте на правилното място. Проблемът с изтеглянето на файлове на Chrome всъщност е доста често срещан проблем. Имайки това предвид, ето действията, които можете да предприемете, за да се справите с този проблем, прости трикове и ефективни съвети. И така, как можете да се справите с този проблем? Нека бързо да преминем към статията!

Как да коригирам грешка при изтегляне на файл в Chrome?

 • Проверете връзката.
 • Направете основно почистване.
 • Деактивирайте хардуерното ускорение.
 • Деактивирайте разширенията.
 • Променете местоположението за изтегляне на Chrome.
 • Актуализирайте Chrome.
 • Нулирайте Chrome.
 • Преинсталирайте Chrome.

Проверете връзката
Този проблем може основно да бъде причинен от проблем с интернет връзката, така че първият метод би бил да проверите вашата интернет връзка. След като проверите връзката, рестартирайте Chrome и започнете да изтегляте файловете отново. Ако проблемът продължава, преминете към метода по-долу.

Направете основно почистване
На този етап извършването на основни почиствания може да предотврати някои потенциални проблеми. Това, за което говорим, включва влизане в настройките на Chrome и изчистване на историята и кеша. След това рестартирайте Chrome и опитайте да изтеглите файловете отново. Ако проблемът продължава, преминете към метода по-долу.

Деактивирайте хардуерното ускорение
Отворете Chrome и премахнете отметката от опцията „Използване на хардуерно ускорение, когато е налично“ в менюто „Разширени настройки“. След това рестартирайте Chrome и опитайте да изтеглите файловете отново. Ако проблемът продължава, преминете към метода по-долу.

Деактивирайте разширенията
В някои случаи разширенията могат да причинят досадни проблеми. За да видите дали разширенията причиняват проблеми, деактивирайте всички разширения в Chrome за известно време и опитайте да изтеглите файловете отново. Ако проблемът продължава, спрете да използвате Chrome и преминете към алтернативен интернет браузър.

Промяна на местоположението за изтегляне на Chrome

 • Кликнете върху иконата с три точки в горния десен ъгъл.
 • Влезте в менюто с настройки.
 • Вижте раздела „Изтегляния“.
 • Натиснете бутона „Промяна“.

Досадният проблем може да се дължи на текущото местоположение за изтегляне. Поради тази причина можете да опитате да промените местоположението за изтегляне. Кликнете върху иконата с три точки в горния десен ъгъл. Влезте в менюто с настройки през прозореца, който се отваря. Покажете раздела „Изтегляния“ и след това щракнете върху бутона „Промяна“.

Актуализирайте Chrome

 • Натиснете иконата с три точки, разположена в горния десен ъгъл.
 • Кликнете върху „Помощ“.
 • Изберете „Относно Google Chrome“.

Актуализирането може да помогне за отстраняването на този проблем. За да извършите тази операция, първо натиснете иконата с три точки в горния десен ъгъл и след това щракнете върху „Помощ“ в изскачащия прозорец. След това изберете „За Google Chrome“. Ако има нова версия, направете актуализация.

Нулирайте Chrome

 • Влезте в менюто с настройки.
 • Отворете раздела „Нулиране и почистване“.
 • Натиснете бутона „Възстановяване на настройките до първоначалните им стойности по подразбиране“.
 • Потвърдете действието.

Друг метод, който можете да използвате, е да нулирате браузъра. За целта първо отворете менюто с настройки и след това влезте в раздела „Нулиране и почистване“. Натиснете бутона „Възстановяване на настройките до първоначалните им стойности по подразбиране“ на страницата, която се отваря. Накрая потвърдете действието.

Преинсталирайте Chrome
Ако проблемът продължава, деинсталирайте напълно Chrome от вашия компютър и изтрийте всички папки в системния регистър. След това започнете чисто и чисто, като преинсталирате Chrome и опитайте да изтеглите файловете отново. Ако проблемът продължава, преминете към метода по-долу.

Разгледай Още: Как да правите екранни снимки на Windows 10?

В тази статия обяснихме методите за решение, които могат да се приложат за грешка при изтегляне на файл в Chrome. Ако сте решили проблема с различен метод, можете да го споделите в секцията за коментари. Освен това, ако искате да използвате различен браузър, можете да прегледате списъка с браузъри, които работят напълно с акцент върху поверителността .

Подобни публикации

 1. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 2. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 3. Как се прави скрийншот на лаптоп?
 4. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки
 5. Как да активирам електронен ваучер за храна? Е – Voucher

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.