Как да направите знак за долна черта ( _ ) и средно тире ( – ) на клавиатурата?windows 11 sin ekran

Как да направите знак за долна черта ( _ ) и средно тире ( – ) на клавиатурата?

Думата гума е от френски произход. Тази дума; Преминала е от думата тире в българския език. Адресите могат да бъдат създадени с тези препинателни знаци в имейл адресите на потребителите в България или те често се използват в езика на софтуера. Долни черти и други препинателни знаци също често се използват в езика за програмиране. Ако клавиатурата ви е настроена на български език, тези препинателни знаци могат да бъдат направени много лесно.

Долна черта и средно тире; Това е един от най-често използваните знаци на телефона и компютъра. Средната линия, известна още като знак минус, може да се направи доста лесно на компютъра. За знака за долна черта, използвайки клавиатурата на компютъра, ще бъде достатъчно да натиснете знака за линия до клавиша за връщане заедно с клавиша Shift.dolnachertaitire

Символите долна черта (_) и тире (-) са често използвани изрази в текстовете. За хората, които активно използват програми в компютърната среда, е много важно да знаят прекия път, тъй като те използват много често долни черти и средни линии.

Създаване на долна черта (_) и средно тире (-) с клавиатурата

За да поставите долната черта (_) на клавиатурата, клавиатурата трябва първо да бъде настроена на български език. Ако е настроен на български, клавишните комбинации, които ще използвате, за да създадете препинателния знак, ще бъдат символът Shift + (_). По-практично е да поставите средна линия (-) препинателен знак. Българските клавиатури не изискват клавишна комбинация за този знак. Натискането на клавиша със символа (-) е достатъчно, за да поставите препинателния знак. Ако клавиатурата ви е английска; Можете лесно да направите средното тире (-) препинателен знак с клавишна комбинация. Можете да получите средното тире (-) препинателен знак, като натиснете едновременно клавишите Shift + 0.

Създаване на долни черти и средни линии с програмата Character Map

Можете лесно да извършвате всички пунктуационни операции и знаци с програмата, наречена „Character Map“ на компютъра. Можете да използвате програмата Character Map, за да направите долната черта (_) и средното тире (-). След като натиснете бутона „Старт“, можете да въведете „Карта на знаците“ в частта, където търсите програми. Когато програмата работи, можете да откриете, че има много знаци, различни от долна черта (_) и средно тире (-). След като откриете препинателните знаци сред символите, щракнете върху и. Намерете бутоните „Избор“ и „Копиране“ в долната част. Натиснете бутоните последователно. След като щракнете върху частта, където ще използвате препинателния знак, можете да щракнете с десния бутон и да натиснете „Поставяне“. В някои случаи може да не можете да създавате препинателни знаци с клавишни комбинации на вашата клавиатура. Такива ситуации се случват, когато клавиатурата не е българска. Можете да отидете до настройките на клавиатурата, като отидете на Старт -> Контролен панел -> Часовник, език и регион -> Промяна на клавиатури или други методи за въвеждане. Можете да изберете българска клавиатура, като щракнете върху бутона „Промяна на клавиатурата“ в прозореца, който се отваря.

Macbook не може да подчертае?

Нека това е единственият ви проблем! В нашето съдържание ви разказахме подробно как да го направите безплатно!

Правене на долна черта на компютър с Windows?

Подготвили сме ръководство за вас, за да можете да го направите със снимки по най-лесния начин! Кликнете и разгледайте сега!

Подобни публикации

  1. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
  2. Голямо развитие за електрически велосипеди
  3. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro
  4. Зукърбърг представя бъдещите AR очила
  5. Как да ъпгрейдна паметта на iPhone? Как да увеличим съхранението на iPhone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.