Хакер на знаменитост, нает от Илон Мъскhacker elon musk

Хакер на знаменитост, нает от Илон Мъск: Мисията му е да поправи Twitter!

Джордж Хоц, известен като човекът, който хакна iPhone и PS3, беше нает от Илон Мъск.Илон Мъск, който уволни повечето от служителите си, откакто пое Twitter и постави трудни задачи на останалите служители, нае известното име на хакерската общност, за да реши важен проблем.

Известен като хакера, който успя да разбие PIN кода на iPhone за първи път на 17-годишна възраст , Джордж Хоц ще прекара 12 седмици, опитвайки се да разреши проблеми при търсенията в Twitter.

Джордж Хотц отговаря точно на профила на служителите, който Илон Мъск иска!

Известният хакер, след като „джейлбрейкна“ iPhone, хакна и PlayStation 3 и стана известен в интернет света. По-късно той основава компанията comma.ai , която работи върху автономни превозни средства с изкуствен интелект . Софтуерният гений работи известно време и във Facebook.

След като по- голямата част от служителите на Twitter бяха уволнени, а останалите не пожелаха да изпълняват трудните задачи на Илон Мъск, шефът започна да търси други решения.

Разгледай Още: Чисто ново пазаруване от Bundle!

Джордж Хотц, който се намеси в този момент, беше нает като стажант в Сан Франциско, за да разреши услугата за търсене на Twitter в рамките на 12 седмици, в замяна на жизнения минимум.

Според твърдението на The Verge, скромните изисквания и амбиция на Джордж Хоц са впечатлили Илон Мъск. Ако Джордж Хоц успее да поправи конзолата за търсене на Twitter за 12 седмици, той може да достигне важно място в компанията за социални медии.

Подобни публикации

  1. Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!
  2. Илон Мъск иска да създаде супер компютър
  3. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  4. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  5. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.