Чисто ново пазаруване от Bundle!Чисто ново пазаруване от Bundle!

Пакетът ще предотврати увеличаването на изживяването при четене на новини и също така ще осигури ново и удобно пазаруване. Представяме ви Bundle Pop-up Store!

Предоставяйки чисто ново изживяване за четене на новини, Bundle е тук с Bundle Pop-up Store, който ще осигури различно изживяване при пазаруване!

Bundle предлага новостите, от които потребителите се нуждаят, заедно с изчистен и просторен дизайн. Сега той носи същата лекота и дизайнерски подход към търговската зона с Bundle Pop-up Store. Вече няма да се налага да обикаляте сайта за специални дневни покупки, защото Pop-up Store ще ви предложи бързо всичко, което търсите!

С Bundle ще изпитате ново и удобно пазаруване

Пакет потребители, избрани продукти на любимите им марки; Можете да го намерите в Bundle Pop-up Store с освежаващ иновативен дизайн, който не натоварва очите. Обърнато е специално внимание на комфорта на дизайна и лекотата на използване, за да се превърне пазаруването от „работа за вършене“ в приятно изживяване.

Разгледай Още: Tesla изтегля 40 000 автомобила: Ето защо!bundle popup store new

Bundle Pop-up Store отвори врати с празник с отстъпки в Черния петък . Възхитителните продукти на марките, които потребителите обичат, са внимателно събрани. В допълнение към отстъпките за Черен петък са добавени и специални оферти за потребителите на Bundle.

През декември новогодишното вълнение ще започне в Bundle Pop-up Store. Марките вече започнаха да резервират местата си за коледните магазини. С Bundle Pop-up Store, той ще продължи да добавя радост към пазаруването на потребителите в специални дни!

Сега е време да изпробвате Bundle Pop-up Store, пълен с продукти и сделки, които ще ви харесат.

Подобни публикации

  1. Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!
  2. Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!
  3. Криптиране от край до край, налично във Facebook и Messenger!
  4. WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!
  5. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.