Хакери ще тестват изкуствен интелектhackeri shte testvat ai izkustven intelekt

Хакери ще тестват изкуствен интелект: Белият дом подкрепя!

Започва събитието, наречено Defcon, подкрепено от Белия дом. Хакери бяха поканени да тестват изкуствения интелект. Подробностите са тук! Докато бурята на изкуствения интелект продължава с пълна скорост, се проучва и въпросът дали изкуственият интелект ще създаде проблем по отношение на информационната сигурност. Една от най-важните дейности в тази област ще бъде реализирана от правителството на САЩ.

На хакерската конференция, наречена Defcon 31, спонсорирана от Белия дом, всички хакери бяха призовани да тестват изкуствения интелект, произведен от компании като Google, OpenAI и Hugging Face.

Стотици експерти за тестване на езикови модели на изкуствен интелект

Големите технологични гиганти вече заеха своето място в надпреварата за изкуствен интелект. В този момент на преден план излизат големи езикови модели, създадени от компании като Google, OpenAI, Hugging Face, Stability и Anthropic. Езиковите модели, за които досега е установено, че са дефектни много пъти, ще бъдат подложени на много цялостен тест за първи път.

На събитието Defcon, където Белият дом е сред своите поддръжници, най-известните модели на езика с изкуствен интелект са; бъгове, функционалност и уязвимости в сигурността ще бъдат трудни на места. Стотици участници, включително експерти в областта на изкуствения интелект, ще се състезават за флага за графична карта от висок клас NVIDIA.

След събитието се очаква да бъдат получени много важни данни за поведението и недостатъците на изкуствения интелект. Събитието Defcon 31 ще се проведе в Лас Вегас от 10 до 13 август.

Подобни публикации

  1. Очаквайте сгъваем телефон на Huawei
  2. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  3. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  4. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  5. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.