WhatsApp въвежда нови функции за анкети и теми за съдържаниеwhatsapp anketi temi

WhatsApp въвежда нови функции за анкети и теми за съдържание

WhatsApp предлага редица нови функции за анкети и заглавия на съдържание с новата си актуализация. Ето подробностите! WhatsApp предоставя нови функции на тези, които използват анкети и заглавия на съдържание в платформата за съобщения. В допълнение към три нови актуализации за анкети, нова опция за споделяне със субтитри също е достъпна за потребителите на WhatsApp.

Три нови функции в Surveys

Новата актуализация добавя три нови промени към функцията за анкети , всяка от които значително увеличава продуктивността и фактора за забавление. Първата е възможността за създаване на анкети с един глас. Този нов тип анкета позволява на хората да гласуват само веднъж.

Друга интересна нова функция, представена днес, е функцията за търсене на анкети в прозореца за чат. Тази функция ви улеснява да намерите анкета, на която решите да отговорите по-късно.

Третата и последна актуализация за анкети е за създателите на анкети. Вече ще се изпращат известия до създателите на анкети, когато хората гласуват. В допълнение, създателите на анкети вече ще могат да видят колко хора са гласували общо с всяко известие, което получат.whatsapp anketi temi

Заглавията на съдържанието вече могат да се редактират

Що се отнася до заглавията на съдържанието , WhatsApp обяви, че потребителите вече могат да споделят документи със заглавия. Освен това вече са налични нови опции за запазване, изтриване или пълно пренаписване, за да предоставите повече подробности при препращане на всякакъв тип мултимедия с надпис и споделяне на снимки между чатове. Потребителите на WhatsApp също ще могат да добавят надпис към снимки и видеоклипове, когато ги изпращат.

Всички нови функции, обявени днес, ще бъдат въведени за потребителите по целия свят през следващите седмици, според WhatsApp.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.