Характеристики на часовник Smart Band 9 на Xiaomixiaomi smart band 9

Получени са първите подробности за новия смарт часовник Smart Band 9 на Xiaomi: Кога ще бъде пуснат?

Първите подробности за новия смарт часовник на Xiaomi Smart Band 9, излязоха наяве. И така, кога ще бъде пуснат дългоочакваният модел? Умният часовник на Xiaomi Smart Band 8, който привлече голямо внимание на пазарите, които стартира, се готви да бъде заменен от своя наследник, Smart Band 9.

Популярният умен часовник беше представен в Китай, основният пазар на марката, миналата година, а сега компанията може скоро да пусне своя топ модел Xiaomi Smart Band 9, който ще има по-добри характеристики.

Предстоящият нов модел Smart Band на китайския технологичен гигант се появи в базата данни IMDA, сингапурски сертификат. Това означава, че Smart Band 9 скоро ще бъде пуснат не само в Китай, но и на световния пазар.

Xiaomi Smart Band 9 може да бъде пуснат на пазара до месец

Списъкът потвърждава номера на модела M2345B1 за базовата версия и M2346B1 за Smart Band 9 с NFC. За съжаление, това откриване на сертификати, за разлика от други, не хвърля светлина върху по-фини подробности за устройството, като спецификации, дизайн и други.

През февруари 2024 г. предишното поколение Smart Band 8 Pro най-накрая стана достъпно в Европа, въпреки че за първи път пристигна в Китай през август 2023 г. От друга страна, стандартният модел Smart Band 8 беше пуснат през април 2023 г. Следователно можем да очакваме Smart Band 9 да бъде пуснат най-късно до месец.

Какво предлага Xiaomi Smart Band 8?

За тези, които не знаят, миналогодишният Smart Band 8 имаше 1,6-инчов AMOLED дисплей, който предлагаше пикова яркост от 600 нита и Always On Display. Той предлага различни функции, свързани със здравето, като монитор за сърдечен ритъм, сензор за SpO2, проследяване на съня и проследяване на менструалния цикъл. Освен това устройството може да издържи до 16 дни с едно пълно зареждане. Сега можем да очакваме да видим по-добри функции с хардуерни надстройки в Smart Band 9.

Какви са вашите очаквания от Xiaomi Smart Band 9? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Asus Rog съюзник
  4. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  5. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.