Илон Мъск обявява датата на представянето на Tesla Robotaxi!tesla robotaksi

Илон Мъск обявява датата на представянето на Tesla Robotaxi!

Tesla, която се занимава с производство на евтини електрически автомобили и роботиксита, даде дата за пускане на пазара на дългоочакваното си роботикси. Ето подробностите! Илън Мъск обяви, че ще представят въпросното робот-такси на събитие, което ще се проведе на 8 август, след като Ройтерс отрече твърденията, че евтината електрическа кола за 25 000 долара е била изоставена и целият фокус е насочен към роботикси.

Съобщението идва, когато продажбите на електрически автомобили на Tesla изостават и печалбите спадат, оставяйки компанията и нейния изпълнителен директор да се борят за друг продукт, който би увеличил продажбите или поне цената на акциите.

По-рано в петък доклад на Ройтерс, базиран на три анонимни източника и вътрешни документи, заяви, че Tesla се е отказала от плана си да произведе електрическа кола с по-ниска цена и вместо това ще фокусира ресурсите си върху роботиксита.

Tesla Robotaxi ще бъде представена на 8 август

Илон Мъск категорично отрече това твърдение вчера и каза, че Ройтерс лъже „както винаги“. Часове след този отказ Мъск обяви, че роботикаксито Tesla в X ще бъде представено на 8 август.

Докладите, че Tesla работи върху тези две коли, се разпространяват от години, но други твърдения гласят, че Мъск постоянно се движи напред-назад между тези два проекта.

Сега, когато имаме ясна дата за роботаксито, можем да предположим, че Мъск казва истината и че евтината електрическа кола не е отложена, но като се има предвид, че много от нещата, които Мъск е обещал преди, се променят с времето, изглежда сякаш всичко, което можем да направим, е да изчакаме и да видим.

Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!
  2. Илон Мъск иска да създаде супер компютър
  3. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  4. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  5. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.