WhatsApp функция която ще ви позволи да блокирате вашите роднини!rodnini whatsapp

WhatsApp обявява функцията, която ще ви позволи да блокирате вашите роднини!

WhatsApp работи върху функция, свързана с лично маркиране. И така, какво ще предложи тази функция? Ето подробностите! WhatsApp започна да пуска нова актуализация, версия 2.24.8.13, чрез бета програмата на Google Play. WhatsApp работи върху функция за уведомяване за актуализации на състоянието. Тази функция се очаква да бъде налична в бъдеща актуализация.

В статията за актуализацията на Android 2.24.6.19 за WhatsApp beta беше обявена нова функция, разработена за получаване на известия от тагове в актуализации на състоянието. Тази функция позволява на потребителите директно да изпращат известия, когато определени хора са маркирани в актуализации на състоянието.

Предстои функция за уведомяване за актуализации на състоянието

WhatsApp изглежда проучва допълнителни функции, за да уведомява потребителите за нови актуализации на състоянието. Благодарение на актуализацията 2.24.8.13, най-новата бета версия на WhatsApp, налична в Google Play Store, беше открито, че WhatsApp работи върху функция, която позволява получаване на известия за невиждани актуализации на състоянието. whatsapp rodnini

Посочва се, че има известни спекулации относно конкретните условия, които задействат тези уведомления. Една от намерените прогнози е, че известията ще бъдат задействани, след като потребителят бъде споменат в актуализация на състоянието, която той все още не е проверил. Този механизъм гарантира, че потребителите са уведомявани за актуализации, пряко свързани с тях.

Изчислено е, че друго задействане на известия може да се основава на взаимодействия с любими хора. WhatsApp може да даде приоритет на уведомяването на потребителите за невидяни актуализации на състоянието от любимите им контакти.

Като приоритизира известията от любимите контакти, WhatsApp има потенциала да увеличи уместността и времето на актуализациите на състоянието. Функцията за уведомяване за актуализации на състоянието все още е в процес на разработка. Въпреки това се предполага, че ще бъде наличен в бъдеща актуализация на приложението.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.