Игрите на Xbox Series X вече ще изглеждат по-добреxbox series x

Технологията FSR 2.0 на AMD, подобна на DLSS, идва в Xbox Series X. Ще има значително увеличение на производителността в игрите. Ето подробностите!

Xbox Series X , една от игровите конзоли от 9-то поколение , е избор номер едно за тези, които търсят продукт за съотношение цена-качество от пускането му на пазара. Играчите, които могат да играят стотици игри безплатно благодарение на системата за абонамент за Game Pass , предлагана от Microsoft на достъпна цена , са много доволни от текущото състояние на конзолата. Но Microsoft не възнамерява да изостави конзолата.

Прочети Още: Нови рекорди за едновременно гледане на Twitch

Според новините, обявени на сайта на AMD , FSR 2.0 , технология, подобна на DLSS технологията, въведена от Nvidia с RTX графични карти, ще дойде за Xbox Series X конзоли.

Внасяйки FSR, който може да се използва от всички графични карти на пазара напоследък, за няколко игри, AMD се съпротивлява на усилията на Nvidia да монополизира пазара. От страна на компютъра , поддръжката на FSR дойде за Deathloop и God of War през последните месеци . Не се притеснявайте, AMD продължава да работи и върху други игри. Поддръжката на FSR 2.0 идва скоро за повече от 15 игри , включително Hitman, Forspoken, Microsoft Flight Simulator.

Какво ще се промени с FSR 2.0?

Ако искате, нека обясним технологиите за DSLR и FSR, ако никога не сте чували за тях преди. Тази технология, въведена от Nvidia, се основава на прогнозиране на пиксели в игри с помощта на изкуствен интелект.

Например, да приемем, че сте заснели настройките на дисплея на 4K. В този случай, ако нямате мощен компютър, може да изпитате спад в честотата на кадрите (FPS). Решението, предоставено от FSR и DLSS в този момент, е да се довършат липсващите пиксели чрез изкуствен интелект , като действително се направят настройките на изображението на играта 2K. Тъй като този процес изисква много по-ниска мощност вместо директно обработване в 4K резолюция, има значително увеличение на стойностите на FPS. Освен това, ако не сте много внимателни, изображението, което получавате, не се влошава. Тази технология, на която компаниите отдават голямо значение, се развива всеки ден. Технологиите за подобряване на изображението с изкуствен интелект може да достигнат ниво, че човешкото око не може да разбере визуалната разлика за няколко години.

Новата временна функция за анти-алиасинг във FSR 2.0 осигурява по-висока производителност в сравнение с първата версия. Когато използвате FSR в игри на Xbox Series X и компютър, ще бъдат възможни както по-високо качество на изображението, така и по-високи стойности на FPS. Докато игровите конзоли и компютърният хардуер са толкова скъпи, FSR и DLSS изглежда са едни от най-добрите решения за геймърите

Подобни публикации

  1. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  2. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  3. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  4. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
  5. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.