Нови рекорди за едновременно гледане на Twitch

twitch rekord

Рекордът за едновременно гледане на Twitch отново е счупен. Предишният рекорд от 2,5 милиона беше счупен с ново излъчване от 3,3 милиона. Ето подробностите!

Рекордът за едновременно гледане на Twitch беше счупен за пореден път. Испанският телевизионен оператор Ibai Llanos Garatea (известен в платформата като „Ibai“) достигна повече от 3,3 милиона едновременни зрители по време на боксово събитие, което проведе през уикенда, счупвайки предишния рекорд, според Twitch. Предишният рекорд беше държан от испанския телевизионен оператор TheGrefg с 2,5 милиона зрители едновременно.

Прочети Още: Изкуственият интелект се научава да играе Minecraft

Събитието на Ibai , La Velada del Año II , включва някои музикални изпълнения, както и други създатели, които се състезават на ринга. Боксовите събития, водени от създателите, не са съвсем нова идея, но успехът на шоуто на Ibai, което се проведе на арена пред тълпа от над 3 милиона, означава, че зрителите на живо и виртуално все още могат да създадат огромна публика.

Ibai вече е четвъртият най-следван канал
Тези, които са любопитни за пълното повторение на предаването, което счупи рекорда и достигна повече от 3 милиона зрители едновременно, могат да го гледат в Twitch канала на Ibai.

Според сайта за анализ на Twitch Twitch Tracker, Ibai в момента е четвъртият най-следван канал в Twitch с 11,1 милиона последователи. Ninja остава най-следваният стриймър на платформата, но остава пред други идентични на Twitch имена като Ibai, Tfue, xQc, Shroud и Pokimane.

И така, какво мислите по тази тема? Смятате ли, че ще видим повторенията на Twitch и излъчванията му пред такава аудитория в бъдеще? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!
  2. Актуализацията на Android 13 пристигна за смарт телевизори
  3. Кога ще бъде пуснат iOS 16.2?
  4. Нови емотикони идват в WhatsApp 2022
  5. Discord не се отваря, какви са методите за решение?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.