Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?kak da deaktiviram imessage

Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?

Какво прави приложението iMessage на устройства на Apple? Как да изключа iMessage? Обясняваме стъпка по стъпка! Apple предлага на своите потребители уникално чат изживяване от дълго време. С iMessage потребителите на Apple могат лесно да си изпращат съобщения по интернет.

Някои потребители искат да деактивират това приложение по различни причини. В тази статия какво е iMessage? Как да го изключа? Разглеждаме отговорите на вашите въпроси.

Какво е iMessage?

iMessage, услуга за съобщения, разработена специално за потребители на iPhone, ви позволява да изпращате съобщения на други хора, без да сте обвързани с оператори. В това приложение, което можете да мислите като смесица от SMS и WhatsApp, услугата за изпращане на съобщения се предоставя и през интернет.

Можете да добавяте стикери за емотикони към съобщенията, които пишете като текст. По същия начин можете да направите разговорите си по-забавни с различни ефекти и големи стикери.

Това приложение, което се инсталира директно на iPhone, може да се използва на устройства на Apple. Свързаните с iMessage функции се извършват от менюто Настройки.

Как да деактивирам iMessage?

 • Деактивирането на iMessage е доста просто. Можете да завършите процеса на изключване на iMessage на вашето устройство Apple, като изпълните следните стъпки:
 • Отворете приложението Настройки на вашия телефон или устройство на Apple.
 • Влезте в менюто Съобщения.
 • В това меню можете да активирате и деактивирате настройката iMessage от бутона до нея.
 • Можете да определите телефона и имейл адреса, на който ще се изпращат съобщенията от раздела Изпращане и получаване.
 • Можете да управлявате приложенията на iMessage от това меню и трябва да активирате опцията „Изпращане като SMS“, за да деактивирате iMessage и да активирате SMS.
 • Отново в секцията, където се намират настройките, свързани с iMessage, можете да направите желаната настройка, като включите/изключите опцията „изпращане на разписка за четене“.
 • Можете да блокирате хора, които не искате да ви изпращат съобщения от менюто за блокирани контакти и да видите хората, които сте блокирали преди това тук.
 • Можете да включите опцията „споделяне на име и снимка“, за да споделите името и снимката си заедно със съобщенията си.
 • Можете също така да управлявате функции като показване на снимки на контакти, MMS, период на задържане на съобщенията и филтриране на съобщения от това меню.
 • Можете лесно да деактивирате приложението iMessage на вашето Apple устройство, като следвате тези стъпки.

Някои външни приложения може да предложат да изключите iMessage поради политики за сигурност и поверителност. Има някои новини, публикувани в този контекст за различни платформи за криптовалута.

Ако използвате Apple и искате да изпращате съобщенията си чрез SMS вместо iMessage, можете да следвате горните стъпки в ред. Когато активирате SMS, трябва да запомните, че съобщенията, които изпращате, може да подлежат на определена такса, в зависимост от тарифата, предлагана от вашия оператор.

Имайки предвид тази ситуация, можете да изберете да използвате iMessage, където можете да изпращате съобщения на потребителите на Apple безплатно или да изпращате платени SMS. Кое приложение за съобщения използвате най-често? Разговаряте ли активно с iMessage на устройства на Apple? Споделете с нас вашите преживявания и кое е любимото ви приложение за чат!

Подобни публикации

 1. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 2. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 3. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 4. Как се прави скрийншот на лаптоп?
 5. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.