Инсталиране на UltraISO Premium Edition

Инсталиране, Информация , Как да инсталирам , Създаване, редактиране, конвертиране на ISO файлове, UltraISO Premium Edition, Install UltraISO Premium Edition, Поддържа формати

Инсталиране на UltraISO Premium Edition

Информация : ISO-файловете представляват точни копия на съдържанието на даден носител, обикновено CD-ROM. Така – при достатъчно бърза връзка – можете да си спестите например изпращането на компактдиск до някоя точка от света – получателят му ще го изтегли и ще си го запише на носител, с което реално ще има това, което искате да му дадете. С UltraISO можете да създавате, редактирате и конвертирате такива файлове. Можете да управлявате зареждащата (bootable) информация, отговаряща за bootable компактдисковете. Поддържаните формати за image-файлове включват ISO, BIN, IMG, CIF, NRG и BWI.
UltraISO е програма за създаване на файл копие на CD/DVD диск, редактиращ и преобразуващ инструмент, който може пряко да редактира файла с копието на CD/DVD дискът и да извлече файловете и папките от него, както и да прави файлове в ISO формат на вашите CD/DVD устройства или твърд диск. В същото време вие можете да поддържате стартираща информация на ISO, по този начин можете да създавате собствени стартиращи CD/DVD дискове или USB (флашка).
С UltraISO може да създавате, редактирате, конвертирате и записвате CD и DVD image файлове, а освен това може да създавате и стартиращи се дискове. Програмата поддържа стандартите ISO 9660 Level 1, 2 и 3 и автоматично оптимизира структурата на ISO файла. Поддържаният софтуер за записване на дискове включва Nero burning ROM, Easy CD Creator, CDRWin, CloneCD и BlindWrite.

Име : UltraISO Premium Edition

Официален сайт : UltraISO

Година : 2014

Интерфейс : Многоезичен и Български

Лиценз :
Платен

Размер : 6.05 МБ

Инсталиране на UltraISO :

1. Инсталирайте програмата.
2. Желая ви приятна работа с UltraISO .. 🙂

Дано да съм ви бил полезен … 🙂

Подобни публикации

  1. Новата актуализация на Windows 11 внася значителни промени в OneDrive
  2. Най-добрите безплатни офис програми за Windows
  3. Най-добрите безплатни програми за преобразуване на аудио формат за Windows
  4. Най-добрите безплатни програми видео резачки за Windows
  5. Най-добрите безплатни инструменти за деинсталиране на програми за Windows

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.