Инструмент за анализ на серии идва при създателите на подкасти на Spotify!spotify podcast

Инструмент за анализ на серии идва при създателите на подкасти на Spotify!

Spotify планира да предостави редица функции, уникални за създателите и слушателите на подкасти след Apple. Ето подробностите! Spotify обяви нов набор от полезни инструменти за създателите на подкасти със същата функционалност като тези, представени от Apple по-рано тази седмица. Компанията също обяви някои подобрения, които ще улеснят откриването на подкасти.

Всички актуализации бяха обявени на конференцията Podcast Movement днес и вероятно ще бъдат налични в избрани страни през следващите седмици, съобщава TechCrunch.

За първи път, откакто Spotify пусна подкасти, създателите ще могат да персонализират своите подкаст страници. Например, те ще могат да добавят биография и връзки към своите акаунти в социалните медии. Освен това създателите на подкасти ще могат да добавят фрази като „най-доброто място за започване на епизода“, за да помогнат за представянето на тяхното съдържание на нови слушатели.

Инструменти за анализ за създателите на подкасти на път

По-важното е, че създателите на подкасти в Spotify вече ще разполагат с набор от инструменти за анализ, които да им помогнат да разберат по-добре как тяхното съдържание се открива в платформата.

Ново табло ще предостави на създателите разнообразна информация, като общия брой импресии на техните подкасти и отделни епизоди през последните 30 дни и дали и как са в тенденция. Какво мислите за тези нови функции? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Функцията за съобщения с други приложения идва в WhatsApp
  2. Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11
  3. Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp
  4. Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp
  5. Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.