Най-добрите безплатни инструменти за деинсталиране на програми за Windowsprograma za deinstalirane na prilojenie v windows

Възможно е да изтриете програмите, които имате грешки при изтриване с едно щракване, с най-добрите безплатни програми за деинсталиране от компютър с Windows.

Възможно е да изтриете програмите, в които имате грешки, докато изтривате от компютър с Windows с най-добрите безплатни програми за деинсталиране с едно щракване. За това сме подготвили списък.

Ако има програми, при които срещнете грешки, докато се опитвате да ги премахнете от компютъра си, можете лесно да ги изтриете от компютъра си с програми за изтриване на програми. Инструментите за премахване на софтуер от компютъра в списъка са събрани чрез избор на безплатни програми, които са успешни в изтриването на програми, които не са изтрити, особено безплатни програми.

Списък с програми за деинсталиране от компютър

 • IObit Uninstaller
 • Revo Uninstaller
 • Ashampoo UnInstaller
 • Антивирусен инструмент за премахване
 • Advanced Uninstaller PRO
 • Wise Program Uninstaller

Изброените по-горе програми са най-добрите програми за деинсталиране от компютър. Става възможно да изтриете програми, които не могат да бъдат премахнати ръчно с едно щракване.

Можете да намерите подробна информация за тези програми по-долу.

Прочети Още: Сбогом PCR тестове! Разработен тест за Covid-19 със смартфон

1. IObit Uninstaller

IObit Uninstaller Free е инструмент за премахване на програми, който стартира веднага след като го инсталирате и стартирате на вашия компютър. С вградената функция за сканиране той стартира процеса на сканиране незабавно, за да защити производителността на вашия компютър.

Програмата има прост, интуитивен интерфейс. Освен това влияе положително на производителността на Windows PC. Например, ако премахнете програма от компютъра и все още смятате, че части от програмата остават на вашия компютър, можете да активирате IObit Uninstaller.

Функцията за дълбоко сканиране на програмата открива всички нежелани файлове, включително повредени преки пътища и кешове. Единствената му характеристика не се ограничава до това. IObit Uninstaller предприема всяка стъпка, която може да се направи, за да ускори вашия компютър вместо вас.

2. Revo Uninstaller

Revo Uninstaller служи като друга безплатна програма за деинсталиране, която може да ви помогне при премахването на нежелани програми. Програмата показва, че е доста успешна в ускоряването на компютрите с Windows, като почиства ненужните файлове точно като IObit Uninstaller.

Друг плюс на Revo Uninstaller е, че вградената функция на Windows „Добавяне или премахване на програми“ може да спаси деня, ако секцията „Добавяне или премахване на програми“ е неефективна поради зловреден софтуер.

3. Ashampoo UnInstaller

Ashampoo UnInstaller е програма, разработена за премахване на програми, които не можете да деинсталирате от компютъра, или за изтриване на остатъците от програма, която сте деинсталирали.

Това, което прави програмата съвместима с Windows 11 по-специална от другите програми в списъка на най-добрите програми за деинсталиране е, че може да прави разлика между различни типове инсталатори и да наблюдава тяхното поведение чрез откриване на много нива. Предлагайки опция за бързо деинсталиране, Ashampoo UnInstaller 11 позволява програмата да бъде деинсталирана, дори ако няма файл за деинсталиране.

4. Инструмент за премахване на антивирусни програми

Antivirus Removal Tool е програма, разработена за почистване на антивирусни програми и всички файлове, които са оставили след себе си, записи в системния регистър, накратко, остатъците от антивирусни програми.

Тези, които търсят програма за решаване на проблемите, възникнали по време на процеса на деинсталиране на антивирусната програма, може да предпочетат Antivirus Removal Tool.

5. Advanced Uninstaller PRO

Advanced Uninstaller PRO е програма за изтриване и премахване на нежелани файлове, която е от голямо значение за тези, които имат компютър, който търпи голяма загуба на производителност поради програми, които не можете да деинсталирате. Функцията за деинсталиране на програмата на Advanced Uninstaller PRO действа като един вид спасител, особено когато добавянето и премахването на програми, част от Windows, стане неефективно.

Благодарение на тази програма можете да откривате и премахвате временни и ненужни програми, да изчиствате историята на браузъра, да деактивирате отварянето на програми, които се отварят автоматично при стартиране на компютъра с Windows.

6. Wise Program Uninstaller

Wise Program Uninstaller е една от малкото програми, които помагат на потребителите да деинсталират програми. Основната цел на тази програма, която можете да изтеглите и използвате напълно безплатно, е да изтрие софтуер, който е трудно да се премахне с едно щракване. Освен това ви улеснява да изтриете остатъците от програмата на компютъра след деинсталиране на програмата.

Подобни публикации

 1. Потребителите на Windows ще могат да пътуват във времето
 2. Shazam достигна функцията, която потребителите чакаха от години
 3. Проблем при VPN връзките спряха да работят в Microsoft Windows 11!
 4. Функция, която е налична в Google от години: достъпна за потребители на Microsoft!
 5. Приложения, които харчат най-много интернет

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.