Ще имали тази година нов iPad ProiPad Pro 2022

Претенциите за нов iPad Pro бъдеще през 2022 г. се увеличават.Марк Гурман от Bloomberg твърди, че тази година може да пристигне нов iPad Pro. Ето какви функции се очакват от новия iPad Pro!

Според нов доклад, Apple планира да направи ново допълнение към гамата iPad Pro през есента на тази година и въпреки слуховете, че 14,1-инчовата версия ще пристигне през 2023 г., твърденията, че е на път нов модел, не Спри се.

Прочети Още: Как да затворя Whatsapp онлайн? – 2022 г

На 9 юни беше казано, че Apple се опитва да създаде нов по-голям модел iPad Pro, като комбинира 14,1-инчовия мини LED дисплей с процесора M2. Докато така нареченият iPad Pro е настроен да бъде нова версия, която ще пристигне в началото на 2023 г., се смята, че текущите опции за размер все пак ще получат нови модели през 2022 г.

В прессъобщението на Bloomberg „Power On“ Марк Гурман заяви, че Apple няма планове да спира производството на 11-инчовия iPad Pro или 12,9-инчовия iPad Pro, въпреки очакванията за 14,1-инчов модел. Гурман смята, че новите модели iPad Pro ще бъдат пуснати през септември или октомври, а пускането ще се състои през есента.

Какви ще бъдат акцентите на новия iPad Pro?

Гурман заяви, че преходът към процесора M2 в новия iPad Pro трябва да включва безжично зареждане с MagSafe и подобрения в системата на камерата. Неговата оценка до голяма степен се съгласува с предишните му твърдения, направени в началото на 2022 г., и предложенията за стартиране в края на 2022 г. Други актуализации, които публиката чака, включват добавяне на стъкло към дизайна и мини LED подсветка за 11-инчовия iPad Pro.

И така, какво мислите по тази тема? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Модели и цени на сензорни монитори
  2. Ерата на създаване на съдържание с поддръжка на изкуствен интелект започва в YouTube!
  3. Тайни кодове на Netflix
  4. Honda представи носталгичния и малък Motocompacto!
  5. Изкуственият интелект вече е в света на музиката: AI за стабилност

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.