iPhone 16 може да дойде с USB-C: Европейската комисия започва подготовкаspigen iphone 13

В рамките на подготовката, направена от Европейската комисия, iPhone 16 може да спечели титлата на първия iPhone от кутията с USB-C.

В рамките на подготовката, направена от Европейската комисия, iPhone 16 може да спечели титлата на първия iPhone от кутията с USB-C. И така, кога ще влезе в сила предложението на Европейската комисия за общ стандарт за таксуване в електронните устройства? Ето любопитни подробности по темата и още!

iPhone 16 може да бъде първият iPhone, доставен с USB-C

Очаква се Европейската комисия да вземе решение относно общия стандарт за таксуване, приложим за всички електронни устройства, с ново законодателно предложение на 23 септември 2021 г. Това е решение, което ще засегне много електронни продукти, за които можете да се сетите, от смартфони до таблети, от интелигентни часовници до безжични слушалки.iphone 16

Разбира се, един от най -важните проблеми тук е Apple , която от години се съпротивлява на порта Lightning . Ако законодателното предложение се превърне в резолюция, компанията ще трябва да премине към USB-C порт до началото на 2024 г. В този случай може да е възможно да преминете към USB-C порта с iPhone 16.

От друга страна, видяхме, че компанията работи наскоро по напълно порт порт, така че може би те могат да преминат към напълно без портове, без изобщо да преминат към USB-C порт. Засега има някои големи пречки за това, но може да е възможно тези проблеми да бъдат разрешени през следващите няколко години.

Би било редно да очакваме Apple, която започна да превключва към порта USB-C първо при моделите Mac, а по-късно при моделите iPad (iPad Pro, iPad Air, iPad Mini), и да премине към порта USB-C от страната на iPhone . Това ще бъде важна стъпка за премахване на затрупването на кабелите и в същото време за защита на природата.

Прочети Още: Безплатни игри / приложения за кратко (22 септември)

И така, какво мислите по тази тема? Смятате ли, че Apple ще премине към USB-C порта на iPhone или ще премине към изцяло порт без дизайн? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по -долу.

Подобни публикации

  1. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  2. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  3. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4
  4. 1.5K екран и 16 GB RAM: Разкрити функции на OnePlus Ace 3 Pro
  5. Бюджетният Honor X6b е представен: Ето неговите характеристики

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.