iPhone ще може да открие депресията

Бъдещите модели Watch и iPhone ще могат да откриват депресия, според нов доклад, базиран на Wall Street Journal. Ето любопитните подробности!

Някои скорошни доклади показват, че бъдещите модели iPhone и Watch могат да проследят психичното здраве. Нов доклад от Wall Street Journal подкрепя тези твърдения.

iPhone може да открие депресия и психични проблеми

Въз основа на въпросния доклад виждаме, че Apple работи по два различни основни проекта: Проектът, наречен Seabreeze, обхваща проучвания за депресия и тревожност, докато проектът на име Pi обхваща проучвания за когнитивния спад.iphone 14, nova funktsia

И така, как вашият iPhone или Watch ще открие депресия или тревожност? Тук се твърди, че компанията ще започне от наистина изчерпателни данни: Дотолкова, че много данни от изражението на лицето ви до скоростта на писане, от стила ви на ходене до другите ви здравни данни ще бъдат активно оценявани.

Знаем, че в момента се работи усилено за разработването на тези функции, но проектът все още е в начален стадий. Така че, за съжаление, не очакваме да видим тези функции за кратко време.

Като се има предвид обаче, че прекарваме значителна част от деня в нашите смартфони, проследяването и категоризирането на потребителските модели в различни когнитивни състояния би било полезна стъпка в много отношения.

Прочети Още: iPhone 16 може да дойде с USB-C: Европейската комисия започва подготовка

И така, какво мислите за обвиненията тук? Смятате ли, че нашите интелигентни устройства могат да бъдат функционални устройства за откриване на психични разстройства? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по -долу.

Подобни публикации

  1. Приложенията за Android вече ще работят на всяко устройство
  2. Adidas представя безжични слушалки със светлинно зареждане
  3. Ревю на хартия за Huawei MatePad
  4. Характеристиките и цената на Samsung Galaxy Z Flip 4
  5. Xiaomi работи върху телефон с 200MP камера

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.