iPhone ще може да открие депресиятаБъдещите модели Watch и iPhone ще могат да откриват депресия, според нов доклад, базиран на Wall Street Journal. Ето любопитните подробности!

Някои скорошни доклади показват, че бъдещите модели iPhone и Watch могат да проследят психичното здраве. Нов доклад от Wall Street Journal подкрепя тези твърдения.

iPhone може да открие депресия и психични проблеми

Въз основа на въпросния доклад виждаме, че Apple работи по два различни основни проекта: Проектът, наречен Seabreeze, обхваща проучвания за депресия и тревожност, докато проектът на име Pi обхваща проучвания за когнитивния спад.iphone 14, nova funktsia

И така, как вашият iPhone или Watch ще открие депресия или тревожност? Тук се твърди, че компанията ще започне от наистина изчерпателни данни: Дотолкова, че много данни от изражението на лицето ви до скоростта на писане, от стила ви на ходене до другите ви здравни данни ще бъдат активно оценявани.

Знаем, че в момента се работи усилено за разработването на тези функции, но проектът все още е в начален стадий. Така че, за съжаление, не очакваме да видим тези функции за кратко време.

Като се има предвид обаче, че прекарваме значителна част от деня в нашите смартфони, проследяването и категоризирането на потребителските модели в различни когнитивни състояния би било полезна стъпка в много отношения.

Прочети Още: iPhone 16 може да дойде с USB-C: Европейската комисия започва подготовка

И така, какво мислите за обвиненията тук? Смятате ли, че нашите интелигентни устройства могат да бъдат функционални устройства за откриване на психични разстройства? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по -долу.

Подобни публикации

  1. Какво е Powerbank? Какво прави?
  2. Mcdodo представя нов аксесоар за зареждане в Cyberpunk дизайн
  3. Увеличаващ се брой компании срещу Apple
  4. iPhone 15 Pro пристига с по-тънък и извит екран
  5. Водоустойчив ли е iPhone 14?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.